LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Clara-Maria Lindmark i True Love på discovery+

26 nov, 2021 
clara-maria lindmark i true love
En av deltagarna i discovery+ nya kärleksprogram True Love är singeln Clara-Maria Lindmark.
Ser hon bekant ut? Det är inte alls konstigt.
Clara-Maria har nämligen synts till lite här och var innan!
Annons
Julia Franzén om tuffa tiden i BacheloretteBrand logo
Julia Franzén om tuffa tiden i Bachelorette

I discovery+ nya kärlekssatsning True Love får tv-tittarna möjlighet att följa 24 singlar som söker kärleken i Villa Amore i Toscana. Premiären av det nya dejtingprogrammet går av stapeln redan den 16 december, såklart på discovery+.

I programmet kommer deltagarna att dejta varandra och kärleken som eventuellt uppstår kommer att sättas på prov i ceremonier. Hur gör man allt ännu mer dramatiskt? Jo, lögndetektorer kommer att finnas på plats – och användas!

Vad kan deltagarna vinna? Förutom kärlek och tillit har singlarna chansen att kamma hem en miljon kronor.

Clara-Maria Lindmark är en av deltagarna i True Love på discovery+

En av deltagarna som medverkar i den nya satsningen True Love på discovery+ är 25-åriga Clara-Maria Lindmark från Stockholm.

När hon inte söker kärleken i Toscana arbetar hon som makeup-artist. Men ser hon inte lite bekant ut?

Clara-Maria Lindmark i True Love på discovery+
Clara-Maria Lindmark.

Var har Clara-Maria Lindmark synts innan?

Clara-Maria kan faktiskt vara ett välbekant ansikte för många, framförallt för kändisar. Som hon klargör i sin presentation så arbetar deltagaren som makeup-artist. Och en plattform där hon synts flitigt den senaste tiden är på Julia Franzéns Instagram. Clara-Maria Lindmark var nämligen med och sminkade Julia när inspelningen av Bachelorette Sverige 2021 ägde rum.

Annons

”Är det någon som vet ALLT om min Bachelorette-resa så är det Clara-Maria Lindmark”, skriver Julia Franzén i ett inlägg på Instagram. Hon fortsatte:

”Hon sminkade mig varje dag, ibland flera gånger per dag. Jag kunde sitta i sminkstolen på morgonen och vara supertaggad inför en härlig dejt och sedan komma tillbaka till sminkstolen på kvällen, rödgråten inför något jobbigt beslut. Hon sminkade över tårarna och för att det inte skulle komma nya tårar som skulle förstöra sminket bytte hon proffsigt samtalsämne till något som skulle få mig på roligare tankar för en stund. Och ibland var vi bara helt tysta”.

Hon är alltså inte en okänd sminkös, tvärtom. På Instagram heter hon claramarialindmark och har över 4 000 följare, varav över 40 av dem är kändisar, bland andra TV4-profilerna Sofia Geite, Jenny Alversjö och Maria Forsblom.

Ja, hon lär ha sminkat en och annan, men nu är det Clara-Marias tur att bli sminkad! Eller sminkar hon sig själv i tv-programmet tro? Det återstår att se!

True Love har premiär den 16 december och finns då tillgängligt att streama på discovery+.

FOTO: Linus Hallsénius/discovery+

Annons