Raymond Ahlgren visar upp nya flickvännen efter Robinson

Raymond Ahlgren visar upp nya flickvännen efter Robinson

Robinson-Raymond har träffat kärleken!
Exklusivt för Hänt Plus visar han upp sin nya flickvän – en fotomodell med nära koppling till familjen Wahlgren/Ingrosso.
– Hon har fullkomligt blåst mig av banan! Det har verkligen sagt tjong i planeten, säger Raymond.

Under tiden som Robinson sänts i TV4 har det spekulerats i en romans mellan Raymond Ahlgren och Nina Ekstrand. Men nu berättar Raymond att han har träffat kärleken på annat håll.

Raymond Ahlgren i Robinson 2020.

Raymond i Robinson. Foto: TV4.

Hänt kan nämligen avslöja att Raymond Ahlgren fallit pladask för fotomodellen Lisa Lindkvist, 51.

Paret har lyckats hålla sin kärlek hemlig i flera månader, men nu känner turturduvorna att tiden är mogen för att gå ut offentligt med den sagolika relationen.

Den nya relationen innebär att Raymond blir en del av kändisfamiljen Ingrosso. Lisa har nämligen haft ett mångårigt äktenskap med Emilio Ingrossos storebror Vito Ingrosso, 56. Med Vito har Lisa två barn, Paloma Ingrosso, 22, och Enzo Ingrosso, 17.

Vito Ingrosso och Lisa Lindkvist 2008.

Lisa med ex-maken Vito Ingrosso 2008. Foto: Jonas Hessman / Hänt Extra.

Så träffades Raymond och Lisa Lindkvist

Den sistnämnde är bästa kompis med Raymonds son Fabian, 18, och det var tack vare sönerna som Raymonds och Lisas vägar korsades för några år sedan.

– Eftersom vi båda levt i längre relationer så har jag aldrig tänkt så mycket mer på Raymond än som pappa till Fabian, säger Lisa.

Raymond fortsätter:

– Jag slogs så klart tidigt av Lisas vackra yttre, det är omöjligt att komma ifrån det. Däremot har jag dejtat rätt många vackra kvinnor, så jag blir inte dödsimponerad av ett vackert yttre. Men plötsligt en gång hände det något magiskt mellan oss. Det var ingen dejt, vi bara satt och pratade. Plötsligt sprack hon upp i ett hjärtligt leende. Alltså, ett sådant där leende som kommer från djupet av själen. Det var som att jag fick en käftsmäll, som att jag träffades av en urkraft. Jag vill inbilla mig att det är precis det som händer när två personer kommer i fas med varandra. Det synkar, det bubblar, det är äkta! Det var jävligt häftigt. I det läget blev hon plötsligt intressant, men hur fan skulle jag gå vidare? frågar sig Raymond.

Robinson-Raymond Ahlgren och Lisa Lindkvist.

Raymond och Lisa. Foto: Jonas Hessman.

 

Robinson-Raymond Ahlgren och Lisa Lindkvist.

Raymond och Lisa. Foto: Jonas Hessman.

Svaret kom i form av två standup-biljetter som han hade fått av sin 21-åriga dotter Isabelle. Raymond frågade kort och gott Lisa om hon ville följa med honom – och svaret blev ja.

– Jag poängterade att det absolut inte rörde sig om en dejt. Jag är ju en vaselinbehandlad chilensk bilhandlare och jag ville absolut inte att hon skulle bli misstänksam. Biljetterna blev ett perfekt kamouflage, skrattar Raymond som lyckades leda Lisa rätt i kärleksfällan.

Senaste tiden har det matchande paret avnjutit ett antal kärleksmåltider både hemma hos Lisa på Lidingö och Raymond på Östermalm. Djurgårdspromenader, cafébesök och filmkvällar har också stått på dagordningen.

Raymond, som är ledarskapscoach och tvåfaldig sommarpratare i radion, är en tjejmagnet av rang. I sitt livsbagage har han bland annat ett förhållande med inredaren Lulu Carter, 59.

Raymond om relationerna med Lulu Carter och Malin Berghagen

Raymond avslöjar att deras relation var passionerad och stormig.

– Vi brände ut varandra och dumpade varandra tio gånger på ungefär ett år. Det var ett jävla hallå på statusuppdateringarna på Facebook, minns Raymond.

Lulu Carter och Raymond Ahlgren från Robinson.

Lulu Carter med Raymond 1996 och hur hon ser ut i dag. Foto: TT.

Förutom Lulu har det tisslat och tasslats om honom och Malin Berghagen, 53, men Raymond förnekar bestämt att de varit ett kärlekspar.

– Malin och jag har känt varandra sedan vi var åtta, nio år. Hon var min första vän när jag kom till Sverige. Vi bodde grannar på Östermalm och gick på Franska skolan på Döbelnsgatan. Vi har följts åt genom alla år – i vått och torrt. Bokstavligt talat. Dels när jag drack, dels när jag inte drack. Vi har försökt byta trynvatten, men vi har misslyckats varje gång. Sanningen är att vi aldrig utbytt några kroppsvätskor överhuvudtaget. Då har vi ändå haft en otrolig attraktion till varandra genom åren. Men trots ihärdiga försök och påtryckningar från Barbro så har det inte blivit något. Vid ett tillfälle sa Barbro så här till mig: ”Nu får du fan ta och steppa upp det här, mannen!” Sedan hamnade vi i säng, Malin och jag. Men jag var på fyllan och somnade, så där försvann det tillfället. Samtidigt känns det fint. Du vet, 45 års vänskap. Vi har gjort ihärdiga försök men aldrig lyckats. Det finns en allmän uppfattning som säger att en kvinna och en man inte kan vara riktigt bra vänner, men Malin och jag har faktiskt motbevisat det, fortsätter Raymond som nu är lycklig som en bonde på en nyslagen äng – tillsammans med Lisa.

Raymond och Malin Berghagen

Raymond och Malin Berghagen. Foto: TV4 & TT.

Han hoppas och tror förstås att deras kärlek ska bestå.

Vad gör henne till en toppentjej, Raymond?

– Den här äktheten. Det är något med henne som är jävligt äkta.

Och hur känns det, då?

– Jag upplever alla slitna klyschor som du kan tänka dig. Jag har fjärilar i magen, ungdomligt bubbel, pirr i hela kroppen. Du vet, allt som hör till. Det här är helt fantastiskt, avrundar Raymond och kysser ömt Lisa som är lika lycklig som han är.

– Jag var nog lite svårfångad i början, men Raymond gav sig inte och det är jag väldigt glad för idag. Kemin mellan oss är magisk. Det finns så mycket hos honom som jag älskar. Förutom att han är världens snällaste så älskar jag hans energi och humor. Han är dessutom otroligt kärleksfull och passionerad, försäkrar Lisa.

◼️ ◼️ ◼️

Vem är Raymond Ahlgren?

Ålder: 53

Jobbar som: Ledarskapscoach

Bor: Östermalm

Familj: Flickvännen Lisa Lindkvist, 51. Barnen Isabelle, 21, Fabian, 18, från tidigare förhållande

God egenskap: Påhittig

Dålig egenskap: Min avsaknad av ödmjukhet

Foto: Jonas Hessman

FRÅN FÖRSTASIDAN