Robinson-Ninas nya ord om relationen till Raymond

Nina och Raymond.

Nina Ekstrand valde att gå emot gruppen i Robinson – för kärlekens skull.
Nu berättar hon för Hänt om valet att rädda Raymond, trots att laget ville annorlunda.
– Det rörde runt ordentligt i grytan, säger hon.

En ny säsong av TV4:s Robinson är i fullgång och några avsnitt in i programmet har deltagarna listat ut vilka personer de klickar bättre och sämre med. Årets upplaga av programmet utspelar sig på en paradisö i Fiji och som vanligt är det ett stort gäng äventyrslystna deltagare som är redo att göra allt för att kamma hem vinstsumman och äran att bli säsongens vinnare.

Två av deltagarna som hittills ser ut att kommit bra överens är Raymond Ahlgren, 52, och Nina Ekstrand, 47. Duon, som inte bara tillbringar mycket tid tillsammans på ön, visar sig nämligen ha klickat så pass bra att de har fortsatt att ses efter inspelningarna.

– Haha ja vi ses flitigt kanske…, har Nina tidigare sagt till Hänt Plus.

Nina ville dock inte svara på ifall de bara ses som vänner eller om det finns en romans i luften.

– Vi kom varandra väldigt nära under vistelsen på Robinson… Om vi dejtar får du nog fråga Raymond om.

I söndagens avsnitt ser tittarna återigen ett bevis på att det är något speciellt band mellan deltagarna. När lag syd i söndagens avsnitt får chansen att ta en av deltagarna från lag nord till sitt lag är de flesta överens om att de inte vill ha tillbaka Raymond, som de en gång röstat ut ur laget. Förutom Nina – som röstar på att i första hand få ta tillbaka Raymond. Till slut får Nina och Fabian i uppdrag att hämta hem den nya medlemmen.

När Nina och Fabian dyker upp hos lag nord får de välja mellan Mohammad Hassan Al-Naib, Jonas Carlsson eller Raymond Ahlgren. Nina och Fabian får då frågan vem de vill ta tillbaka och Nina är då snabb med sitt svar och säger Raymond – trots att resten av laget hade önskat annorlunda.

Känslorna var inblandade

När Hänt kontaktar Nina för att fråga hur hon tänkte när hon gick emot gruppen medger hon att det var djärvt gjort.

– Det rörde runt ordentligt i grytan! Initialt tänkte jag att det är självklart att ta tillbaka vår forne lagmedlem, Raymond. Han har stridit för oss och sett till att vi fått ett läger med mer tillgångar än vad vi annars troligtvis hade fått, säger hon.

Hon erkänner även att hennes val att rädda Raymond berodde på att hon hade känslor för honom.

–  Såklart, vi skapade ju ett speciellt band man inte bryter bara sådär, säger hon.
Så det var alltså delvis pågrund av dina känslor för honom. Hur är det idag? Är ni ett par? 
–Alltså vi har ett band.. Raymond är en av de få personer jag skulle ringa mitt i natten och be om hjälp om jag behövde. Vi är inget par men vi ses och hörs regelbundet.. Mer än så vet jag inte. Så ja vi ses, säger Nina kryptiskt.
Hänt har sökt Raymond Ahlgren. 
FOTO: Privat/Tv4/Tv4play

SENASTE NYTT!