ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Sofia "PT-Fia" Ståhl byter namn efter kärlekslyckan med Tareq Taylor

24 okt, 2022 UPPDATERAD 24 okt, 2022
SOFIA STÅHL, TAREQ TAYLOR
Bloggaren PT-Fia och tv-profilen Tareq Taylor har funnit kärleken i varandra. Nu har paret tagit nästa steg i relationen: PT-Fia byter namn!
– Nu gör vi allt tillsammans, säger hon till Aftonbladet.
Annons
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärdBrand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärd

Tv-profilen Tareq Taylor, 52, och Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33, har gått ut med att de är ett par och än idag blomstrar kärleken mellan dem.

Tareq är välkänd för SVT-tittarna, men även Sofia är ett känt ansikte på kanalen. Sofia och Tareq har till och med jobbat tillsammans när de var programledare för SVT:s matprogram Lyckomaten 2019.

I december 2021 kunde Hänt avslöja att det ryktades om en romans mellan dem. Och några månader senare bekräftade paret sin kärlek för varandra.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra. Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa Tareq då till Aftonbladet.

Så är boendesituationen mellan PT-Fia och Tareq

Sedan dess har paret varit öppna med sin relation och av sociala medier att döma så verkar de hitta på väldigt mycket roliga saker ihop. Även om de just nu har ett så kallat distansförhållande, eftersom Sofia bor i Stockholm och Tareq i Malmö.

Annons

När Hänt träffade paret på premiären av Björn Skifs show En värld av Skifs på Hamburger börs delade de med sig av lite nyheter rörande relationen. När de ses i varandras städer så är det nämligen så att de bor hos varandra.

– Är vi i Malmö så bor vi i Malmö, bor vi i Stockholm så bor vi i Stockholm tillsammans så, förklarade Tareq Taylor för Hänt.

På jobbfronten har paret fullt upp. Tareq håller på med alla diverse matprogram medans Sofia är inriktad på träning och hälsa. Nu har paret tagit ett stort steg i relationen och bestämt sig för att även jobba ihop!

PT-Fia byter namn – efter kärlekslyckan

De har bland annat öppnat en mediastudio i Malmö och vid årsskiftet släpper Sofia boken 201 hälsohacks – lämna disken och hångla istället och nästa höst ska paret föreläsa tillsammans. Föreläsningarna går också under namnet Lämna disken och hångla istället.

Annons

Men att paret ska börja jobba ihop är inte det enda nya i deras liv. Sofia har länge varit känd som PT-Fia, namnet hon bloggar under samt heter på Instagram. Men nu väljer hon att skrota namnet helt.

– Nu gör vi allt tillsammans och det har blivit så tydligt för mig att det är dags att ta nästa steg och gå vidare, förklarar Sofia för Aftonbladet.

Sofia Ståhls egna ord om beslutet

När Hänt når Sofia meddelar hon att uppgifterna stämmer och nu är det alltså Sofia Ståhl som gäller – inget mer PT-Fia!

– Det stämmer! Jag tackar mitt varumärke ”PT-Fia” för de här 12 åren och går vidare med mitt namn - och därmed nya varumärke ”Sofia Ståhl”. Det innebär att jag även byter namn på mina sociala medier och allt jag gör, vilket är enormt spännande och ett självklart nästa steg.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Hänt

Annons