Psykologens chockutlåtande: "Kris Jenner torterade Caitlyn Jenner under äktenskapet"

Kris Jenners och Caitlyn Jenners äktenskap var inte någon dans på rosor. Enligt ett psykologiskt utlåtande är Kris Jenner självisk, narcissistisk, manipulerande och kontrollerande.

Hela världen har omfamnat Caitlyn Jenner i hennes transformation från att vara Bruce Jenner, 65, till att bli sig själv. Någon som har varit mindre glad åt det hela är exfrun Kris Jenner, 59, som Caitlyn var gift med åren 1991-2013. I den omtalade intervjun i Vanity Fair berättade Caitlyn:

– De första 15 åren behövde Kris mig mer eftersom jag var den som stod för brödfödan. Men när ”Keeping Up With The Kardashians” blev en succé behövde hon inte mig lika mycket. Relationen förändrades. På många sätt blev hon mindre tolerant.

Kris har hävdat att hon inte kände till sin mans “genusproblematik”. Caitlyn i sin tur menar att det är osannolikt att Kris inte var medveten om hur hon kämpade med sin identitet.

Bruce Jenner med Kim Kardashian och Kris Jenner. Foto: Bulls

Bruce Jenner med Kim Kardashian och Kris Jenner. Foto: Bulls

Nu har tidningen In Touch fått tag på ett psykologisk utlåtande om mamma Kardashian/Jenner. Och det är ingen munter läsning. Enligt dokumentet är Kris Jenner självisk, narcissistisk, manipulerande och kontrollerande.

– Det är som om alla deras hemligheter från äktenskapet kommer i ljuset. I flera år var det många som undrade varför Kris behandlade Bruce så som hon gjorde. Nu vet vi. Det här utlåtandet sätter fokus på vem Kris är innerst inne – och det är inte vackert. Hon torterade honom under äktenskapet. Hade honom lindad runt lillfingret, enligt en källa i In Touch.

Foto: Bulls

Caitlyn Jenner blev inte väl behandlad under äktenskapet med Kris Jenner. Foto: Bulls

För att förstå det psykologiska utlåtandet har tidningen varit i kontakt med psykologen Dr. Sherrie Campbell, som dock inte har behandlat Kris, för att få en förklaring.

– Kris har ett stort behov av att få uppmärksamhet och beundran. Narcissister trampar gärna på andra för att nå sina mål och de visar lite empati för andra människor, förklarar Dr. Sherrie Campbell.

Enligt källor till tidningen var Kris besatt av att vara rik och berömd. Hon ville vara gift med en OS-guldmedaljör. Och hon kämpade hårt för att visa en bra bild av sig själv. Problemen skulle sopas under mattan. Inte visas upp i offentligheten.

– Det sista du ska göra är att svika en narcissistisk kvinna. Hon kommer vilja hämnas under resten av sitt liv. Jag tror att Kris alltid kommer att se Caitlyn som någon som förstör hennes liv och karriär, säger Dr. Sherrie Campbell.

Enligt ett psykologiskt utlåtande har Kris Jenner en del ytterst osmickrande sidor. Foto: Bulls

Enligt ett psykologiskt utlåtande har Kris Jenner en del ytterst osmickrande sidor. Foto: Bulls

Enligt psykologen var Kris var den ”emotionella mannen” i förhållandet medan Caitlyn var den ”emotionella kvinnan”. Därför höll det i så många år. Det psykologiska testet som tidningen hänvisar till gjordes under 90-talet när Kris bråkade med den numera avlidne Robert Kardashian om de fyra barnen Kourtney, 36, Kim, 34, Khloe, 31, och Robert Jr., 28.

– Skulle man göra ett sådant test igen idag skulle det inte vara någon skillnad i resultatet. Det här är stommen i Kris personlighet, påstår andra psykologer som In Touch varit i kontakt med.

Läs mer:

Klanen Kardashian – vem är vem och vem gör vad?

Här är Caitlyn Jenners nya stil – och vi älskar den redan

Kändisbråket om Caitlyn Jenner väcker ramaskri: “Du är vidrig”

Hemligheten bakom Caitlyn Jenners namn avslöjad: “En av de svåraste sakerna i livet”

SENASTE NYTT!