Prinsessan Sofias hemliga Instagram-konton

Prinsessan Sofias hemliga Instagram-konton
Är du också lite nyfiken på kungafamiljens privata liv?
Prinsessan Sofia uppdaterar inte bara på prinsparets egna Instagram-konto, hon har även två andra, mycket privata, konton.
Annons

Prinsessan Sofia, 34, och prins Carl Philip, 40, visar då och då upp glimtar från sin vardag på sitt Instagram-konto Prinsparet. Men enligt Svensk dam har prinsessan Sofia hela två till privata konton.

Annons

En rolig och speciell detalj är att hennes båda konton ska ha så gott som snarlika namn. Båda är stängda förstås, och av respekt för prinsessan Sofia vill vi inte avslöja vad de heter.

Prinsessan Sofias liv på Instagram

Det Instagram-konto som hon är mest aktiv på är också det som är mest privat. Där har hon endast en handfull följare, som har kunnat få ta del av hennes runt 1 500 inlägg. Och hennes profilbild på det här kontot är mycket personligt vald.

Annons

Det andra kontot är en aning bredare, det har hela fem gånger så många följare och följs av flera av hennes kändisvänner. Här är profilbilden ett budskap som ligger Sofia varmt om hjärtat.

För egen del följer hon ett par hundra personer.

– Självklart har vi ett liv på nätet, det kan man inte undgå, sa prinsessan Sofia när hon och prins Carl Philip förra veckan lanserade den rapport om näthat som deras stiftelse Prinsparet har tagit fram.

– Det är så vi söker information, det är så vi tar reda på vad som händer i världen, det är vår lättaste och närmsta tillgång till information.

Annons

Av Helena Wiklund

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…