LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Prinsessan Madeleines miljonklipp i New York

05 dec, 2016 
Johnny Axelsson
Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill gick med vinst kan man säga när de sålde sin lägenhet på Manhattan i New York. Så här mycket fick de för sin tvåa.
Annons

Det var den svenske stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 39, känd från tv-serien ”Million dollar listing New York”, som själv berättade på sitt Instagram-konto att han hjälpt prinsessan Madeleine, 34, och maken Chris O’Neill, 42, att sälja deras våning på adressen, 132 East 65th Street, 2B – Upper East Side i New York.

Här ser vi prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på en promenad när de bodde i New York.
Här ser vi prinsessan Madeleine och Chris O’Neill på en promenad när de bodde i New York.

Lägenheten på två rum och kök låg ute till försäljning för 17,5 miljoner kronor och nu har Expressen kommit över dokument som har med försäljningen att göra. Handlingarna, som lämnats in till stadsförvaltningen i New York, är undertecknade av ett ombud för Chris O’Neills företag och visar att försäljningssumman slutade på 17,7 miljoner kronor. Dokument från november 2013 hos Stadsförvaltningen visar enligt tidningen att paret köpte lägenheten för en summa då motsvarade 12,2 miljoner kronor, vilket nu innebär en vinst före skatt på 5,5 miljoner kronor. Köpare är hälsoföretagaren och butiksägaren Rachel Paletsky, 36.

Det blev alltså en god vinst för paret och deras mäklare, Fredrik verkar också vara en nära vän till prinsessan när han öppet på sitt Instagram-konto skriver:

Tack för att jag fick förtroendet att sälja din bostad. Tack för att du är en vän. Tack för att du är så vacker och underbar. Älskar dig, Madeleine Bernadotte, och grattis till en fantastisk försäljning”.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons