Prinsessan Madeleines miljonklipp i New York

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill gick med vinst kan man säga när de sålde sin lägenhet på Manhattan i New York. Så här mycket fick de för sin tvåa.

Det var den svenske stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 39, känd från tv-serien ”Million dollar listing New York”, som själv berättade på sitt Instagram-konto att han hjälpt prinsessan Madeleine, 34, och maken Chris O’Neill, 42, att sälja deras våning på adressen, 132 East 65th Street, 2B – Upper East Side i New York.

Här ser vi prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på en promenad när de bodde i New York.

Här ser vi prinsessan Madeleine och Chris O’Neill på en promenad när de bodde i New York.

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund har sålt Madeleines och Chris lägenhet

Lägenheten på två rum och kök låg ute till försäljning för 17,5 miljoner kronor och nu har Expressen kommit över dokument som har med försäljningen att göra. Handlingarna, som lämnats in till stadsförvaltningen i New York, är undertecknade av ett ombud för Chris O’Neills företag och visar att försäljningssumman slutade på 17,7 miljoner kronor. Dokument från november 2013 hos Stadsförvaltningen visar enligt tidningen att paret köpte lägenheten för en summa då motsvarade 12,2 miljoner kronor, vilket nu innebär en vinst före skatt på 5,5 miljoner kronor. Köpare är hälsoföretagaren och butiksägaren Rachel Paletsky, 36.

Det blev alltså en god vinst för paret och deras mäklare, Fredrik verkar också vara en nära vän till prinsessan när han öppet på sitt Instagram-konto skriver:

Tack för att jag fick förtroendet att sälja din bostad. Tack för att du är en vän. Tack för att du är så vacker och underbar. Älskar dig, Madeleine Bernadotte, och grattis till en fantastisk försäljning”.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine får hård kritik: ”Hon lever ett osmakligt lyxliv”

Foto: IBL

Senaste nytt