BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleines flytt till Sverige stoppas – hovet bekräftar anledningen

27 jun, 2023 
Frida Eklöf
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flytta till Sverige i augusti.
Men nu har flytten skjutits upp och det kommer dröja ännu ett tag innan de är på svensk mark.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till SverigeBrand logo
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige

Det var tidigare i år som hovet kunde bekräfta att prinsessan Madeleine, 41, och Chris O'Neill, 47, flyttar tillbaka till Sverige efter flera år i USA.

Tanken var att prinsessan Madeleine och Chris skulle flytta till Stockholm i augusti och att barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och Prinsessan Adrienne skulle börja skolan i samband med att höstterminen drar igång.

Men nu verkar det som att de har fått förhinder och att flytten skjuts fram till 2024, något som har bekräftats av hovets informationschef Margareta Thorgren.

– Planen är att familjen ska flytta till Sverige, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Den kommer att skjutas fram till 2024, enligt den information som jag har.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort.

Trots att flytten blir framskjuten till 2024 så kommer det, enligt Margareta, inte att påverka barnens skolgång. Hon bekräftar för Expressen att prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne kommer att påbörja skolterminen i USA i höst.

Mysteriet bakom prinsessan Madeleines och Chris O'Neills husförsäljning

Annons

De har haft många vändor för prinsessan Madeleine med husförsäljningen. När huset hade legat ute till försäljning i två veckor sänktes priset med två miljoner kronor.

Dock har husets värde tredubblats sedan 2020, huset på 600 kvadratmeter låg ute till försäljning för närmare imponerande 80 miljoner svenska kronor.

Om huset har blivit sålt eller inte ännu är fortfarande oklart men Margareta beror inte anledningen till den framskjutna flytten på att huset inte har blivit sålt, utan att de blir för tight med tid för familjen.

Hänt har varit i kontakt med Margareta Thorgren som hänvisar till Expressens artikel.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons