TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här syns Estelle med de okända släktingarna – se bilderna här

28 jul, 2022 
prinsessan Estelle
Kungafamiljen spenderar sin sommar på Öland i vanlig ordning.
De har synts avnjuta livemusik på Borgholms slottsruin ett flertal gånger.
Här dyker prinsessan Estelle upp med de okända släktingarna.
Annons
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessaBrand logo
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

I vanlig ordning spenderar kungafamiljen stora delar av sommaren på Öland på sitt älskade Solliden. Och för första gången sedan pandemins början kan de allihopa äntligen samlas igen. Denna sommaren måste verkligen vara speciell för dem!

Sommaren kickstartades med att kronprinsessan Victoria, 45, äntligen fick bli firad på det traditionella viset efter två år av covid-19. De slog på stort med firande på Solliden för att sedan flytta över till Borgholms slottsruin där flera kända artister uppträdde för Victoria och resten av familjen.

Kungligheterna njuter av live-musik

Men live-musik och konserterna tog inte slut där. Kungens satsning Solliden Sessions är i full gång och konserterna lockar mycket folk – även kungligheter.

Annons

Vid ett par tillfällen har vi sett flera i kungafamiljen njuta av framträdandena på scenen. Bland annat var kronprinsessparet och prinsessan Estelle närvarande på Hov1:s konsert på slottsruinen. De såg minst sagt ut att ha en mysig stund tillsammans.

Även Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har synts till i publiken när Molly Sandén intog scenen. Paret hade dessutom en barnfri afton kvällen till ära – iallafall från sina egna barn. Prinsessan Estelle syntes nämligen vid deras sida under konserten. Hon tycks verkligen uppskatta en bra liveshow!

Detta är kungafamiljens okända släktingar

Under Molly Sandéns konsert syntes prinsessan Estelle med några helt okända ansikten. Men det var inga mindre än hennes släktingar som såg ut att njuta av spelningen lika mycket som hon själv.

Släktingarna var inga mindre än drottning Silvias brorson Patrick Sommerlaths barn – tvillingarna Anaïs och Chloé, 14, och Leopold, 19.

Annons

Patrick Sommerlath var tidigare gift med skådespelerskan Camilla Lundén, som också är mamma till Leopold. Paret valde att gå skilda vägar 2003, men 2011 gifte han om sig på nytt med Maline – mamman till tvillingarna Anaïs och Chloé.

Men efter sju år vid varandras sida valde även de att skilja sig.

– Drottningen finns som stöd för sin brorson och hans barn, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT/Mikael Fritzon/TT

Annons