Så har vi aldrig sett Victoria och Daniel – kyssen inför alla

kronprinsessparet

När Sveriges kronprinsesspar befinner sig på Öland slår det gnistor!
Se bilden när kronprinsessan och prins Daniel kysser varandra inför alla – något som är ovanligt i det offentliga sammanhanget.
0:41

Efter reklamen: Kaos när kronprinsessan Victoria eskorterades förbi folket – se klippet här

(0:41)

Slå på ljud

Det är sommar och den svenska kungafamiljen är i vanlig ordning på plats på Öland för att avnjuta sommaren med musikaliska konserter och ledighet.

Bland annat har vi kunnat ta del av flertalet bilder på syskonskaran. Prinsessan Madeleine är nämligen äntligen återförenad med sina älskade syskon kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip igen.

Men på nytagna bilder kan vi nu se kronprinsessan Victoria och prins Daniel göra det som i offentliga sammanhang är ovanligt – en kyss!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kronprinsessan Victorias 45-års firande på Öland

Den 14 juli är ingen vanlig dag utan kronprinsessan Victorias födelsedag! Och traditionsenligt så firades den på Öland av hela kungafamiljen.

Både 2020 och 2021 satte pandemin stopp för det årliga firandet av Victoriadagen på Öland men äntligen efter två års väntan blev firandet storslaget igen! På Sollidens Slott och i Borgholms slottsruin firandes Victoria av svenska folket och familjen.

Hela familjen samlad i matchande färger! Prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar, kronprinsessan Victoria vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Prins Oscar, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria, kung Carl Gustaf och drottning Silvia vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Vilka underbara ögonblick!

Victoria och prins Daniels romantiska stund – offentliga kyssen

Men det tar inte slut där med charmiga bilder! Nu kan vi nämligen ta del av foton på när kronprinsessparet och prinsessan Estelle närvarade i publiken när det svenska bandet Hov1 spelade i Borgholms slottsruin.

Och på bilderna syns prins Daniel och kronprinsessan Victoria göra det ovanliga i offentliga sammanhang – nämligen kyssas!

Så underbara!

FOTO: Suvad Mrkonjic/TT

Prins Daniel och kronprinsessans kärleksfulla stund.

FOTO: Suvad Mrkonjic/TT

Vilka fantastiska bilder på vårt kronprinsesspar!

Här fångas kronprinsessan Victoria & prinsessan Estelle fina stund tillsammans

Se klippet här!

FOTO: Mikael Fritzon/TT / Suvad Mrkonjic/TT

SENASTE NYTT!