TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Hon är okända kvinnan i kungafamiljen – nya bilderna visar relationen

26 jul, 2022 
https://image.hant.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
Nyligen firades Victoriadagarna på Öland och vi har fått se fantastiska bilder från festligheterna. Men nu syns en okänd kvinna bland kungafamiljen. Vem är hon?
Annons
Här anländer kungafamiljen till Polar Music PrizeBrand logo
Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize

Just nu ekar det officiella schemat tomt och kungafamiljen är istället på en välförtjänt semester efter en fullspäckad vår och sommar. Vi kan bara gissa att de njuter av lite ledighet på Solliden, Öland.

Nyligen firades kronprinsessan Victorias, 45, födelsedag på Öland med massa festligheter. På plats var hela familjen samlad med alla syskon och kusiner och vi har fått se flera härliga bilder på deras mysiga stunder tillsammans.

Prinsparets romantiska kväll på Borgholms slottsruin

Under fredagsfirandet hade artisten Molly Sandén en konsert på Borgholms slottsruin och bästa platserna hade givetvis kungafamiljen uppe i slottsruinen. Där stod bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia och njöt av konserten. På de fantastiska bilderna som togs på paret fick vi se deras romantiska stund i kvällssolen på Öland.

Annons

Kvällen till ära var Carl Philip och Sofia barnfria och fick istället sällskap av bland annat prinsessan Estelle, drottning Silvias brorson Patrick Sommerlath och hans döttrar, så att Victoria och Daniel kunde få tillbringa kvällen hemma på Solliden Slott. Efter en vecka full av födelsedagsfirande kan man ju bara gissa att lite vila var på sin plats.

Hon är okända kvinnan i kungafamiljen

På bilderna från Victoriadagarna syns även en annan, lite mindre känd, person till. Nämligen prinsessan Estelle och prins Oscars barnflicka Elvira.

Hon har varit Estelle och Oscars barnflicka sedan 2019 när hon då tog över rollen efter australiensiska Philippa.

Genom åren har kronprisessparet haft en rad olika barnflickor, många engelsktalande då föräldrarna velat att barnen ska lära sig tala engelska tidigt. Men nuvarande barnflickan Elvira är svensk och ser på bilderna ut att ha en väldigt fin och nära relation till Estelle.

Annons
Prinsessan Estelle och barnflickan Elvira.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons