LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

5 saker du kanske inte visste om Pontus Andersen i Big brother 2021

16 feb, 2021 
Pontus Andersen är en av deltagarna i Big brother 2021.
Han jobbar i vanliga fall som artist och är medlem i bandet Coola kids.
Läs mer om musikern här!
Annons
Så blir nya Big BrotherBrand logo
Så blir nya Big Brother

Big brother är äntligen tillbaka på TV4 och precis som förra året är Malin Stenbäck, 33, programledare. Förra årets sidekicks är däremot utbytta, och Malin har nu istället Arantxa Álvarez, Filip Dikmen, 24, och Kirsty Armstrong vid sin sida.

En av deltagarna i programmet är Pontus Andersen, som snabbt gjort ett starkt intryck hos tittarna. Men vem är han när han inte är en Big brother-deltagare? Hänt svarar!

Hur gammal är Pontus Andersen och var bor han?

Pontus Andersen föddes den 14 juli år 1990 och är idag 30 år gammal. I skrivande stund bor han ju i Big brother-huset. Men i vanliga fall är an bosatt i Malmö. Han bor ensam och har varit skriven på lägenheten sedan 2013.

Vad jobbar Pontus Andersen med?

Till vardags arbetar Pontus Andersen som artist och musiker. Han brinner verkligen för musiken och har faktiskt ett band som han spelar över hela Sverige med.

Bandet heter Coola kids och ligger bakom låtar som Ligga med Nils och Grillkrydda.

Annons

Vad heter Pontus Andersen på Instagram?

På sociala medier är Pontus inte överdrivet aktiv, i alla fall inte när det gäller Instagram. Där heter han ponne.se och har strax över 600 följare i skrivande stund, kanske ett antal som kan öka i och med hans medverkan i tv-programmet?

Under sin tid på den sociala plattformen har han inte delat med sig av överdrivet mycket inlägg, 50 stycken för att vara mer specifik. Från 2016 till 2020 tog Pontus en Instagram-paus och delade inte ett enda inlägg på de fyra åren. Orsaken till det är oklar, men nu är han i alla fall tillbaka!

Pontus i Big brother 2021
Pontus Andersen i Big brother 2021.

Vem är Pontus Andersen?

Pontus beskriver sig själv som en positiv kille med mycket energi. Han känner själv att han har en övernaturlig förmåga att se och lära känna människor, en egenskap han kommer att använda till sin fördel i hopp om att ta sig så långt som möjligt inne i huset.

Veckofinaler av Big brother visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More under hela våren. programmet finns även tillgängligt att livestreama dygnet runt på C More.

FOTO: Senjor Studio/TV4, Instagram

Annons