LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Jesper Fröidh i Big brother 2021

15 feb, 2021 
Jesper Fröidh i Big brother 2021
Jesper Fröidh är en av deltagarna i Big brother 2021.
Om tittarna känner igen Jesper sedan tidigare är det inte konstigt eftersom han dök upp i rutan redan 2013!
Annons
Så blir nya Big BrotherBrand logo
Så blir nya Big Brother

Tv-programmet Big brother är tillbaka på TV4 och som förra året är Malin Stenbäck, 33, i spetsen som programledare. Något som däremot ändrats sedan förra året är programledarens sidekicks. Förra årets personer är nu utbytta, vid sin sida har nu Malin istället sina sidekicks Arantxa Álvarez, Filip Dikmen, 24, och Kirsty Armstrong. Deras roll är att finnas tillhands för att diskutera och titta närmare på detaljerna och allt som händer i succéprogrammet.

En av årets deltagare är Jesper Fröidh, 42. Om tv-tittarna känner igen Jesper sedan tidigare är det inte så konstigt eftersom han för några år sedan medverkade i en dokusåpa.

Vem är Jesper Fröidh?

Jesper från Ängelholm arbetar till vardags som fritidspedagog och ledsagare. Han beskriver sig själv som en nallebjörn som charmar in sig hos folk med dåliga ordvitsar och att han är så pratglad.

Ja, pratglad är ett kännetecken hos Jesper. Hon Big brother-deltagaren går orden i ett och ska man hinna med måste man verkligen spetsa öronen. Han har en busig blick och ett riktigt friskt humör, något som gör att han som oftast kommer undan med det mesta!

Annons

Jesper Fröidh i Paradise hotel 2013

Att bli filmad 24 timmar om dygnet kanske inte blir någon större utmaning för Jesper Fröidh då han är van vid det sedan tidigare. Jesper har nämligen varit med i en säsong av tv-programmet Paradise hotel. Året var 2013 och han tog sig långt i tävlingen.

Något som Jesper då skarvade lite med var sin ålder. Han sa till resten av deltagarna att han var 27 år gammal, men i själva verket var han 35 år. Undra hur gammal han kommer utge sig för att vara i Big brother?

Jesper Fröidh i Paradise hotel 2021
Jesper Fröidh Paradise hotel

Veckofinaler av Big brother visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More under hela våren. programmet finns även tillgängligt att livestreama dygnet runt på C More.

FOTO: Senjor Studio/TV4, Viaplay

Annons