LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Plura Jonssons miss med Helen Sjöholm i Så mycket bättre: ”Titti”

05 dec, 2020 
Plura Jonsson
Det kan inte vara lätt att hålla reda på alla artister som checkar in och ut på Grå gåsen där Så mycket bättre spelas in.
För Plura Jonsson verkar det i alla fall vara besvärligt.
Annons
Allt om Plura JohnssonBrand logo
Allt om Plura Johnsson

Så mycket bättre-säsongen lider mot sitt slut, och under lördagen visas det sjätte avsnittet av åtta. Hittills har artister som Lisa Nilsson, Benjamin Ingrosso, Silvana Imam, Lili & Susi och Tommy Körberg kommit och gått.

För precis som förra säsongen har artisterna i år ingen egen kväll, utan tolkningarna kommer lite när som helst. Inför det här avsnittet är det Newkid, Tove Styrke och Jakob Hellman som är kvar av gästerna, medan Plura Jonsson, Markus Krunegård och Ana Diaz är med hela säsongen. Huset fylls dock på under dagen, när Helen Sjöholm rullar in.

Tove Styrkes förvirring efter Pluras namnmiss

Hon kallas ofta för Sveriges bästa sångerska, och slog igenom som Kristina i musikalen Kristina från Duvemåla. Därifrån har karriären gått starkt framåt och nu ska hon alltså både tolka och bli tolkad.

Med så många olika gäster som kommer och går är det lätt att förstå att missförstånd sker, att det är svårt att hålla reda på allt och alla. Så blir det i alla fall när just Helen Sjöholm gör entré på Grå gåsen.

Annons

Då sitter Plura Jonsson och Tove Styrke på stentrappan utanför huset och väntar, och när taxin kommer frågar Eldkvarn-frontmannen något överraskande:

– Är det Titti som kommer nu?

– Titti?, undrar Tove Styrke förvirrat och Plura Jonsson svarar.

– Heter hon inte Titta Sjöholm?

Men det gör hon ju inte.

Frågan är om Plura Jonsson inte blandade ihop Helene Sjöholm med en annan sångerska, Titti Sjöblom som är dotter till Nils Ivar Sjöblom och Alice Babs.

Tittarnas kärlek efter Plura Jonssons miss

Plura Jonsson verkar dock nöjd över att den nya gästen checkar in. Han välkomnar henne glatt och säger att det är kul att hon är där.

– Att Helen har kommit tror jag är jättebra, för hon verkar vara erfaren och är lite äldre och jämnar ut åldersklyftorna, säger han.

Klippet har lagts upp på Så mycket bättres Instagrakonto, och där möts av mycket kärlek.

”Plura måste styra detta landet”, skriver en person.

Så jävla OTIPPAT att Plura inte vet vad Helen Sjöholm heter, kommenterar en annan och Så mycket bättre-vännen Ana Diaz slår helt enkelt fast:

”Älskar denna man”.

Så mycket bättre sänds lördagar klockan 20.00 på TV4, TV4 play och Cmore.

Bild: TV4/Cmore

Annons