LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristian Luuks miss i På spåret avslöjad i sändning

04 dec, 2020 
På spåret
I fredagens På spåret råkar den erfarne programledare Kristian Luuk ställa en fråga – med mer information än det var tänkt.
Hans misstag uppmärksammas av ett av de tävlande lagen.
– Jag råkade, säger han i programmet.
Annons
Allt om Carina Berg och Kristian LuukBrand logo
Allt om Carina Berg och Kristian Luuk

SVT:s succéprogram På spåret har dragit igång igen med Kristian Luuk som programledare och Fredrik Lindström som domare.

De nio lag som tävlar mot varandra i denna säsong är Farah Abadi och Johan Glans, Per ”Plura” Jonsson och Sanna Lundell, Louise Epstein och Thomas Nordegren, Claes Elfsberg och Magdalena Forsberg, Dilan Apak och Moa Lundqvist, Marianne Ahrne och Anders ”Ankan Johansson, Patrik Arve och Irena Pozar, Hanna Dorsin och Emma Molin samt Tom.

Kristian Luuks misstag i sändning

Under en av kvällens musikfrågor råkar den vanligtvis noggranna programledaren Kristian Luuk göra ett misstag.

Han börjar med att ställa två frågor, dels vilken visdiktare det är som har skrivit låten Visa vid vindens ängar, där nämner inte Luuk om det är en man eller in kvinna. Men när han ska ställa nästa fråga råkar han försäga sig.

– En stor artist som gjorde en cover på den här år 2002. Då fick han upp den på tracks-listan, säger Kristian Luuk i programmet utan att tänka på att han avslöjat att det är en manlig artist det rör sig om, vilket skulle kunna utesluta alla kvinnliga artister lagen kanske hade tänkt att gissa på.

Annons

Sanna Lundell och Plura Jonsson är det laget som börjar svara. Artisten Plura Jonsson är säker på svaret på båda frågorna då han och visdiktaren i frågan har varit på ett julbord hos den manliga artisten.

Louise Epsteins avslöjande fråga i På spåret

Sedan är det dags för Louise Epstein och Thomas Nordegren att svara. Det är då Louise Epstein noterar att Kristian Luuk försagt sig.

– Jag tyckte det var vackert och känslosamt på alla sätt! Men, det vara bara en sak som du sa som jag inte riktigt uppfattade. När du sa stor artist, sa du han eller sa du hon eller sa du inget kön på den? Frågar hon och tittar på programledaren.

– Eehh… jag råkade säga han, erkänner Kristian Luuk.

Ups, det är lätt hänt Kristian!

FOTO: SVT

Annons