Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pigga upp ditt hem med hjälp av små medel

18 sep, 2018 
Så förändrar du ditt hem med små medel
Du behöver inte alltid mycket för att få ditt hem att kännas som nytt. Lägg en helrenovering på hyllan – ibland krävs bara en liten detalj för att ge hemmet ett välbehövligt lyft.
Annons

1. Byt ut din fåtölj mot en ny! Exempelvis: den här fina. Har du ingen fåtölj alls så skaffa dig en. Exempelvis: den här. Okej, vi har ett extra öga för den här fåtöljen. Märks det?

 

2. Är din säng skön men rätt tråkig utåt sett? Skapa en lyxig hotellkänsla genom att ge den en sänggavel! Gärna någon som snor uppmärksamhet från rummets andra prylar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

3. Något som garanterat får ditt hem att kännas som nytt är ett par nya gardiner. Varför inte skapa en maximalt mysig känsla genom ett par tunga i sammet?

Annons

 

4. En sittpuff i en härlig kulör är inte bara snygg utan ger också plats åt fler. Perfekt för livets alla tillställningar och mys-häng.

 

5. Eller ska du kanske unna din soffa ett nytt soffbord? Vi älskar kombinationen av svart marmor och mässing.

 

6. Eller något så enkelt som en magisk kruka i en färg som syns?

 

FOTO: Jotex

Annons