Phillipe Cohens svar efter följarnas hårda kritik

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen startade nyligen sin egna Youtube-kanal – som redan har gjort succé.
Nu visar det sig att han har fått ta emot både ris och ros av följarna, något som han väljer att bemöta.
Annons

Influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 25, har sedan tonåren varit tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 25. Under årens gång har förhållandet svajat och paret har inte stuckit under stolen med att de har gjort slut ett antal gången. Men idag är de återigen tillsammans och syns flitigt umgås med varandra.

Annons

I början av förra året köpte Bianca en ny lägenhet som visade sig ligga strax intill pojkvännens. Utgångspriset för den lyxiga trean på Östermalm var hela 9 950 000 kronor och trots att lägenheten redan var i toppskick bestämde sig Bianca för att totalrenovera den. Efter några månaders väntan flyttade hon tillslut i sin drömlägenhet som paret nu tillbringar mycket tid tillsammans i.

Phillipes nya Youtube-karriär

På Biancas Youtube-kanal får följarna hänga med i hennes och Phillipes vardag, som ofta handlar mycket om mat. Det är nämligen så att pojkvännen har ett stort intresse för just matlagning och startade i januari dessutom sin egna Youtube-kanal.

Annons

I Phillipes videor tipsar han om olika lättlagade maträtter, på ett sätt som ska göra det enkelt för tittarna att följa. Redan nu, knappt tre månader sedan han startade kanalen, har den blivit en stor succé.

Kritiseras efter beslutet

Trots många positiva tittare som flitigt delar med sig av peppande ord om Phillipes videor så har han även fått sig en hel del kritik. Främst påpekar följarna att inspelningarna sker i Bianca Ingrossos kök, när paret tidigare gjort det tydligt att de inte bor tillsammans. Nu väljer han att bemöta kritiken i en video som Bianca har publicerat så sin kanal.

– Vad har du för förklaring till ”rider du på Biancas våg” och att du är i mitt kök då?, frågar Bianca i videon.

– Ett, så bor ju vi grannar. Två, så tycker jag om mitt kök men ditt är mycket finare och det är väldigt mycket mer tacksamt sett till utrymme, svara Phillipe och fortsätter sedan:

Annons

– Min bror bor i min lägenhet just nu när han precis har flyttat till Stockholm.

Anklagas för att härma Benjamin

Vidare visar det sig att Philipe även har kritiserats för att använda andras recept och att han försöker härma Benjamin Ingrosso, vilket är åsikter som han inte håller med om. Istället menar han att han aldrig själv följt recept och att fokuserat på han kanal främst är att tipsa följarna om rätter, oavsett om han kommit på dem själv eller endast gillar att laga dem.

Att Benjamin har ett stort intresse för mat tycker Phillipe inte går att likna med sitt egna eftersom Benjamins intresse främst fokuserar på enbart pasta.

– Benjamin var kanske den som lärde dig att laga pasta först, men du kan ju laga det själv nu, säger Bianca.

Annons

– Framför allt så har jag ett matintresse bortanför pastan, instämmer Phillipe Cohen.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…