Phillipe Cohens ord om nya relationen till Benjamin Ingrosso

Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso
Efter ett stormigt 2019 är Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återigen tillsammans.
Denna gång visar det sig dessutom att pojkvännen funnit en ny relation till Biancas lillebror Benjamin Ingrosso.
Annons

Det har varit många turer i Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohens relation. Bara under förra året hann de bli tillsammans fler än en gång. I början av 2019 var de båda nämligen singlar, men i april berättade berättade influencern att paret hade hittat tillbaka till varandra efter den fyra månader långa pausen.

Annons

– Jag hann börja älska mitt liv – och hittade en livsglädje som jag inte haft på väldigt länge. Innan jag då gick in i ett förhållande igen, som jag är i nu, avslöjade hon då i sin podcast.

Men under sommaren slutade paret plötsligt att synas tillsammans och denna gång avföljde de dessutom varandra på Instagram, något som följarna snabbt reagerade på. När Hänt sedan träffade Bianca på Kristallen 2019 berättade hon om beslutet.

Annons

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa hon då.

Oväntade Youtube-beslutet

I slutet av året hittade turturduvorna tillbaka till varandra och syns nu flitigt i varandras sociala medier. Bland annat har Phillipe gästat i Biancas framgångsrika Youtube-kanal, något som ledde till att han själv fick smak för det hela. I mitten av januari startade han upp sin egna kanal och sedan dess har följarna fått tips på massvis av maträtter. Philipe har nämligen visat sig vara en fena på att laga mat.

Att matintresset är stort i familjen Wahlgren/Ingrosso är ingen nyhet. Bianca delar själv flitigt med sig av restaurangtips och även lillebrorsan Benjamin Ingrossos har uttryckt sin stora kärlek till att laga mat. I Wahlgrens värld har tittarna bland annat fått se Benjamins stora lycka när han fått en korg med pasta i födelsedagspresent och matintresset är ett faktum.

Gemensamma intresset

Phillipe och Benjamin visar sig nu ha hittat ett gemensamt intresse, vilket då självklart är just pasta. I ett inlägg på Instagram berättar nu Phillipe att Benjamin gett honom inspiration till receptet han delar med sig av i sin nya video. Dessutom hyllar han artisten med fina ord.

Annons

Penne Vodka, nu uppe på min youtube kanal! Inspo av pasta mentorn Benjamin Ingrosso.”, skriver Phillipe på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…