Phillipe Cohens offentliga ord om Bianca Ingrosso – efter uppbrottet

Phillipe Cohen har inte uttalat sig något om uppbrottet eller om sin relation till Bianca Ingrosso de senaste månaderna.
Men nu väljer han att skriva om sin ex-flickvän på Instagram.
”Sluta”
, skriver han.

Efter många spekulationer gick Bianca Ingrosso för några dagar ut sen med en öppenhjärtig video på Youtube och berättade att hon och Philippe Cohen har gjort slut.

Hon sa då att det varit slut länge men att det fortfarande är känsligt.

– Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat behålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger.

Hon fortsätter med att säga att detta är de bästa för det forna paret – just nu i alla fall.

LÄS MER: Kenza Zouiten har fått sitt andra barn

– Det vill jag absolut inte heller skämta bort. Det har varit vår resa. Vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra. Vi har älskat varandra och har varit alldeles för förälskade och kära i varandra och sedan gått tillbaka till vårt förhållande. Vi har haft en hel del problem som alla andra har i förhållanden, och vi har inte riktigt kunnat hantera det.

Hatet på sociala medier

Bianca har den senaste tiden pratat om hur mycket hat hon får på sociala medier och hur dåligt hon mår av det. Häromdagen gick det så långt att hon till och med valde att logga ut helt från Instagram.

Detta har gjort att hon fått stöd från flera, både sina fans och flera kända personer som säger att hatet måste sluta.

Alice Stenlöf skrev i ett inlägg att det är ren mobbning och ifrågasatte varför det plötsligt blivit okej att hata på någon bara för att personen är känd.

Phillipes offentliga ord om Bianca

Nu kliver även ex-pojkvännen in och backar Bianca. Det blir även hans första ord om henne sedan uppbrottet, då han inte uttalat sig någonting om det hela.

Phillipe repostar Biancas story där hon gråter och han skriver:

"Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm. Sluta va så jävla elaka".

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya romansrykte med TV4-profilen Klara Lind

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs svar efter massiva kritiken om festkvällen