Phillipe Cohens kärlekskupp mot Bianca Ingrosso

Phillipe Cohens kärlekskupp mot Bianca Ingrosso
Mitt under Bianca Ingrossos 25-årsfest gjorde pojkvännen Phillipe Cohen en kärlekskupp mot Bianca.
– Han gick ner på knä, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren & Wistam.
Annons

Den 30 december fyllde tv-personligheten och influencern Bianca Ingrosso 25 år. Födelsedagen firades på stort dagen efter med en nyårsfest fylld med Biancas nära och kära. I det senaste avsnittet av mamma Pernilla Wahlgrens podcast Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om den lyckade kvällen för vännen och podd-kollegan Sofia Wistam.

Annons

I podden berättar Pernilla att under hennes egna 25-årsfest blev friad till av Emilio Ingrosso, något som fick Sofia Wistam att inför Biancas fest undra om Biancas pojkvän Phillipe Cohen kanske skulle ta steget och fria till henne. Sofias undran får Pernilla att berätta att Phillipe blev väl medveten om Emilios frieri till Pernilla – inför alla på festen.

– Det roliga var att Emilio var där och höll tal till Bianca och då sa han faktiskt ”ja Phillipe, bara så du vet att, jag friade ju faktiskt till…”, berättar Pernilla men blir plötsligt osäker på om det faktiskt var Emilio som sa det:

Annons

– Jag tror att det var han som sa det – det togs i alla fall upp att Emilio friade till mig på min 25-årsdag. Jag tror att det var han själv som sa det.

Phillipe Cohen gick ner på knä

Piken från Bianca Ingrossos pappa Emilio fick Philippe att agera – och i podden berättar Pernilla att Phillipe faktiskt gick ner på knä, om än på skoj.

– Då gjorde Phillipe en liten sån där rolig… han gick ner på knä.

Pernilla Wahlgren berättar vidare att Phillipes oväntade kupp fick flera att tro att ett frieri var på gång, vilket inte var fallet.

Annons

– Det var några som trodde ”nu händer det, nu händer det”, men det visste jag att det inte skulle hända.

Pernilla Wahlgrens pik till Phillipe

Emilio Ingrossos förlovningspik till Phillipe under Bianca Ingrosso fest var inte den enda händelsen där pojkvännen nämndes under kvällen. Vidare i podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren om när hon under kvällen framförde en låt med egenskriven text till sin dotter tillika födelsedagsbarnet Bianca, men allt gick inte riktigt som planerat. Pernilla tappade bland annat sina läsglasögon, hennes mick överröstades av musiken och gästerna hade svårt att höra all text som Pernilla lagt ner sin tid på.

– Om du sjunger en jättejätterolig text som ingen hör – då blir det inte jättekul, säger Pernilla i podden.

I podcasten bjuder Pernilla däremot på ett smakprov av den egenskrivna låttexten – där hon pikar Bianca och pojkvännen Phillipe och deras omtalade av-och-på-förhållande.

Annons

– Min lilla Bianca, du fyller tjugofem. Phillipe är bjuden – är ni ihop igen?, sjunger Pernilla Wahlgren följt av Sofia Wistams skratt.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…