Phillipe Cohens första ord om relationen med Bianca Ingrosso

Phillipe Cohens första ord om relationen med Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är än en gång ett par.
Nu uttalar sig han för första gången sedan återföreningen om relationen.
Annons

Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 25, verkar återigen vara ett par. Efter många turer fram och tillbaka tog deras relation slut för ett år sedan. Bara några månader senare var de ihop igen.

Under sommaren och hösten har det spekulerats i om paret än en gång gått skilda vägar. De slutade att följa varandra på Instagram och syntes inte längre ihop. Bianca Ingrosso har konstant vägrat att prata om sin relationsstatus men har erkänt att det varit något komplicerat mellan henne och Phillipe.

Annons

– Jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa Bianca till Hänt i somras.

Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens återförening

Men så för några månader sedan började Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen att följa varandra igen på sociala medier. I december la Bianca Ingrosso upp en video på sin Youtube-kanal där hon berättade att hon bestämt sig för att fira jul i Göteborg tillsammans med Phillipe och hans familj.

– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, sa Bianca i videon.

I videon såg man dem kyssas och många drog slutsatsen att de än en gång var ett par. Strax därefter la Bianca Ingrosso upp en bild på Instagram där hon bedyrade sin kärlek till Phillipe.

”Jag älskar dig så otroligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt”, skrev hon

Annons

Phillipe Cohens ord om flickvännen

När Bianca hade sin storslagna födelsedagsfest på nyårsafton var Phillipe på plats. Han höll dessutom ett tal till sin käresta. Även om Bianca har synts på hans Instgramstory har han fortfarande inte skrivit något om relationen sedan återföreningen. Men nu har han lagt upp en bild från festen där han böjer flickvännen bakåt och kysser henne.

”Livets vinst”, skriver han med massa hjärtan efter.

Bianca Ingrosso har svarat pojkvännen i kommentarsfältet.

Men. ÄLSKAR DIG”, skriver hon och har även hon följt upp med mängder av hjärtan.

Annons

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…