Phillipe Cohen bekräftar nya lyckan efter Bianca Ingrosso: ”Glada”

Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gått skilda vägar efter många år ihop.
Sedan uppbrottet har ex-pojkvännen legat lågt i sociala medier – men nu berättar han om sin stora lycka.
– Väldigt glada, skriver han i ett inlägg på Instagram.
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge
0:27

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

(0:27)

Slå på ljud

Efter många turer fram och tillbaka verkar det nu som att Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har lämnat sitt förhållande bakom sig för gott. Det var i augusti som tv-profilen avslöjade att hon är singel efter att fansen i flera månader spekulerat i att så var fallet.

Bianca och Phillipe träffades när de var 19 år gamla och relationen har varit allt annat än stabil genom åren. De har gjort slut och blivit tillsammans igen många gånger, men aldrig tidigare har de båda varit så lyckliga på olika håll som nu.

Bianca Ingrosso om känslorna efter separationen

På Instagram och Youtube har Bianca berättat om sina känslor efter uppbrottet. Hon förklarar då att hon sällan har varit så tillfreds med livet.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram story i samband med att uppbrottet blev känt.

Tidigare i veckan la tv-profilen upp en vlogg där hon avslöjade att anledningen till att hon mår så bra som hon gör just är att hon är singel.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger hon i videon.

Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

Se klippet här!

Phillipe Cohens stora lycka efter uppbrottet från Bianca

Phillipe Cohen å andra sidan har inte alls kommenterat uppbrottet offentligt. På Instagram har han de senaste veckorna lagt upp bilder på sin hund och såklart kommit med uppdateringar från sina restauranger. Phillipe har nämligen öppnat två restauranger det senaste året, Ted och Posto.

Och att fokusera på jobb verkar ha gjort Phillipe gott. I ett nytt inlägg berättar ex-pojkvännen att han är väldigt lycklig just nu och att mycket handlar om framgångarna med restaurangerna.

”En månad har redan passerat sedan vi öppnade upp Posto pasta och jag är redan så jävla stolt över vad alla inblandade bakom detta koncept har åstadkommit hittills!”, skriver Phillipe Cohen och fortsätter:

”Ni är många som kommer förbi vårt lilla hak varje dag och det gör oss väldigt glada! Att få bedriva restaurang är absolut i särklass det roligaste jag fått göra hittills i mitt liv. Tack till alla! Vi ses på Posto!”.

FOTO: Youtube, discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN