Philippas ord om missen med Douglas – efter förlovningen med Penny

Philippas ord om missen med Douglas – efter förlovningen med Penny
Penny Parnevik är förlovad med kärleken Douglas Murray och paret väntar sitt första barn. Nu uppmärksammar Pennys syster Philippa Parnevik att inte alla uppfattat att det är just Penny och Douglas som är ett par.
Annons

Under hösten 2017 avslöjade tv-profilen Penny Parnevik, 21, att hon mött kärleken i före detta hockeyproffset Douglas Murray, 39. Förra året flyttade paret ihop i en gemensam lägenhet i Kalifornien.

Efter att paret blivit sambos tog de snart nästa steg och förlovade sig. På Instagram delade Penny Parnevik med sig av den glada nyheten om att Douglas friat till henne.

Annons

”Jag sa JA. Den 1 februari 2019”, skrev Penny då.

Annons

Penny Parnevik har också avslöjat att hon och Douglas ska gifta sig i Sverige i juli nästa år. Snart där efter kom nästa glada besked, nämligen att Penny Parnevik och Douglas Murray väntar barn.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev Penny Parnevik i ett inlägg på Instagram och fortsatte:

Så länge jag kan minnas, när någon frågat ”vad vill du bli när du blir stor?”, har jag alltid svarat ”en mamma”. Min dröm slår äntligen in.

Blandat ihop

Penny Parnevik och Douglas Murray är alltså minst sagt ett etablerat par. Men ändå har någon missat den informationen.

När man googlar på Douglas Murrays namn dyker en informationsruta från Wikipedia upp – och där står det att Douglas är tillsammans med Philippa Parnevik, 18, Pennys syster.

Annons

Det är Philippa Parnevik själv som upptäckt missen och på sin Instagram story delar hon med sig av tabben.

Det här var pinsamt”, skriver Philippa Parnevik över en skärmdump på sin Instagram story och taggar Penny Parnevik och Douglas Murray i inlägget.

FOTO: Sören Andersson/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…