LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Philippa Parneviks privata avslöjande om relationen

01 jan, 2023 
AvJonna Lawaetz
Philippa Parnevik, Karl Bergh
Philippa Parnevik och pojkvännen Karl Berg gick ut offentligt med sin relation för nästan två år sedan.
I sin podcast avslöjar hon nu en sak hon ångrar med relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna ordenBrand logo
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

Tv-profilen Philippa Parnevik, 23, är den yngsta av systrarna Parnevik. I närmare ett och ett halvt år har hon varit tillsammans med pojkvännen Karl ”Kalle” Bergh, 24.

Paret bor tillsammans i New York men Philippa pendlar ofta till familjen i Sverige, vilket gör att paret i omgångar har distansförhållande. Philippa har tidigare berättat att hennes och pojkvännens relation fungerar bäst i New York.

– Jag tror att det är därför jag är mer lycklig och jag tror att det är därför vi har hittat tillbaka till varandra. Vi blir mer ett och det är jättemysigt, har Philippa tidigare sagt i sin podcast Itty Bitty Titty Committee.

Annons

Philippa Parneviks privata erkännande om pojkvännen

I senaste avsnittet av Philippa och vännen Engla Löfs podcast Itty Bitty Titty Committee, summerar de året som gått genom att svara på olika frågor. På frågan om det är någonting de ångrar med året som passerat avslöjar Philippa en detalj om relationen med Kalle.

– Även fast jag levt det här dubbellivet har jag varit jättebra på att jonglera det, säger Philippa och fortsätter:

– Men det jag inte varit bra på, i början, var att prioritera min relation, alltså min kärleksrelation med Kalle. Jag tycker att jag varit en sån bra vän, men kanske inte den bästa flickvännen. Jag ångrar att jag inte i somras spenderade mer tid med honom, även fast jag var så här "jag är i Sverige en gång och jag måste se mina kusiner, min familj eller mina kompisar", men min kille då? Stackars honom.

Philippa och Engla fortsätter diskutera vad Philippa gjort för att ändra det och för att vara närmare pojkvännen, varpå Philippa svarar att hon varit borta från honom i en månad nu när hon är i Sverige.

Annons

– Men när jag är i New York är vi så pariga, alltså vi hänger hela tiden. Vi gör allt ihop. Så egentligen, de här perioderna behövs. Men jag ska bli bättre på att balansera vår relation.

Philippa Parnevik om att dejta systern Pennys ex

Innan Philippa träffade Kalle har hon haft en fling med ett av storasystern Pennys ex. I ett äldre avsnitt av podcasten kommer frågan om hur de ser på att dejta någon som redan har varit på dejt med ett syskon till dem. Frågan får Philippa att öppna upp om hur hon och Penny hanterat situationen tidigare.

– Det har hänt mig. Jag och Penny tävlade. Det var en kille som alla var kär i under midsommar och Penny hade varit på dejt med honom och jag blev vald, säger Philippa och fortsätter:

– Jag tycker inte det är en deal-breaker, ju fler desto bättre. Om hon fick honom och jag fick honom, bara positivt.

Philippa poängterar dock att det finns en gräns, hade Penny och killen haft sex så hade det inte varit okej. Men i detta fall hade de bara varit på en dejt.

FOTO: Ola Axman/TT, Youtube

Annons