TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Philippa Parnevik och pojkvännens nya boende i New York – bilderna visar

12 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Philippa Parnevik
Philippa Parnevik och hennes pojkvän har flyttat till New York.
Nu visar paret upp sin nya lägenhet i den populära staden.
”Vårt lilla hem”, skriver Philippa.
Annons
5 asker du vill veta om Philippa ParnevikBrand logo
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket med deras realityserie Parneviks där man fick följa familjen i deras minst sagt händelserika vardag. Golfproffset Jesper Parnevik, 56, var såklart känd sedan tidigare, men i programmet fick tittarna även lära känna hans fru Mia Parnevik, 53, och deras fyra barn, Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20.

Philippa Parnevik och pojkvännen flyttar till New York

Till skillnad från sina systrar Penny och Peg håller sig yngsta dottern Philippa sig undan från rampljuset. Hon studerar just nu på ett universitet i New York men har under coronapandemin bott i Sverige för att vara närmre sin familj. Under ett års tid bodde hon i Sverige, men nu är hon tillbaka i New York.

Philippa studerar hållbart mode på Fashion institute of technology och ska fortsätta med det nu när hon är tillbaka i staden. Men under sin vistelse i Sverige träffade Philippa sin nya pojkvän Kalle Bergh och det var därför inte helt klart om hon ville tillbaka till New York. Men av Philippas sociala medier att döma verkar det nu som att pojkvännen har flyttat till New York med henne, och att de nu ska bo där tillsammans.

Philippa Parnevik visar upp nya lägenheten

För första gången visar Philippa nu upp sitt boende i New York. På bilderna målar hon och Kalle om lägenheten och det går även att se att den vätter ut mot gatan. Till bilden skriver hon: ”Vårt lilla hem på Mulberry street”.

Mulberry Street är huvudgatan i New York-området Little Italy på Manhattan.

Philippa Parnevik visar upp sin nya lägenhet i New York på Mulberry street.

Hänt har sökt Philippa Parnevik för en kommentar.

FOTO: Philippa Parnevik/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons