Philippa Parnevik om nya relationen med exet Harrison

Philippa Parnevik om nya relationen med exet Harrison
Philippa Parnevik bekräftade tidigare i år att relationen med Harrison Chandon fått ett slut.
Men när systern Peg frågar henne hur relationen mellan dem är idag avslöjar hon att de börjat ses igen.
– Vi båda vet att det kanske inte är det bästa, vi borde inte vara tillsammans, säger hon när hon gästar podcasten Pillowtalk.
Annons

Philippa Parnevik, 20, blev ett känt ansikte när hon tillsammans med sin familj syntes i egna realityserien Parneviks. Hon, tillskillnad från sina äldre systrar och föräldrar, håller sig en aning undan strålkastarna. Just nu är Philippa bosatt i New york där hon studerar på Fashion Institute of Technology.

Annons

Men intresset för henne är stort. När hon gästar systrarna Peg, 24, och Pennys, 22, podcast Pillowtalk har lyssnarna skickat in en drös med frågor till Philippa. Följarna vill veta alltifrån hur hennes framtidsplaner ser ut till hur hon har råd att betala hyran.

En fråga som Peg däremot lyfter själv är en om Philippas ex-pojkvän Harrison Chandon. Philippa bekräftade att relationen var över tidigare i år, men nu misstänker Peg att någonting är på gång mellan dem igen.

Annons

– Vad är statusen mellan er? Varför är han hemma hos dig? säger Peg och Philippa svarar:

– Jag vet inte, vi har verkligen bara hängt.

”Slutade i en kyss”

När Philippa kom tillbaka till New york efter sommaren började hon och Harrison umgås igen. Hon förklarar att hon de forna paret först sågs för att fota några bilder, bilder som Philippa i efterhand publicerat på sin Instagram.

– Men det slutade i en kyss, avslöjar hon nu i podcasten. Hon fortsätter:

– Vi har bara hängt jättemycket, för när vi hänger… det som suger är att när vi hänger så beter vi oss som att vi är tillsammans. Fast vi båda vet att det kanske inte är det bästa, vi borde inte vara tillsammans. Han är på skolan varje dag från 9 till 12 på kvällen. Han skulle inte ha tid för en relation.

Annons

Men trots att Philippa har en insikt om att de inte borde vara ett par så tror hon att de båda fortfarande känner starkt för varandra.

– Jag tror verkligen att vi fortfarande är kära i varandra. När vi kollar på varandra, är det inte som att vi bara kollar på varandra, det är fortfarande kärlek i luften.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…