Philippa Parnevik bryter tystnaden om uppbrottet: ”Visste”

Philippa Parnevik om uppbrottet
Philippa Parnevik är den mest hemlighetsfulla av systrarna Parnevik. Äntligen har hon gästat storasystrarna Peg och Penny Parneviks podcast Pillowtalk och där berättar hon om uppbrottet från ex-pojkvännen samt varför hon väljer att flytta till Japan.
Annons

Systrarna Peg, 23, och Penny Parnevik, 22, har sedan en tid tillbaka drivit podcasten Pillowtalk tillsammans. Där pratar de om allt mellan himmel och jord och delar med sig av vad som pågår i deras liv.

Annons

Systrarnas pappa är kända golfproffset Jesper Parnevik, 54, men de blev mer välkända ansikten för svenska folket när de medverkade i familjens realityserie Parneviks på TV3.

Där syntes även mamma Mia, 51, lillasyster Philippa, 20, och lillebror Phoenix Parnevik, 18. Men den som kanske var mest hemlighetsfull i serien och inte syntes så mycket var Philippa.

Även på sociala medier är Philippa inte lika öppen med vad som händer i hennes privat som systrarna kan vara och hon har aldrig varit med i sina storasystrars podcast – förrän nu.

Annons

Peg och Penny säger att de äntligen, efter mycket tjat, har lyckats bjuda in sin lillasyster till podcasten där lyssnarna har fått möjlighet att ställa sin frågor till Philippa.

Lyssnarna får bland annat veta mer om Philippas liv i New York. Där pluggar hon Fashion business och hållbarhet i modevärlden på ett universitet som ligger på Manhattan. Philippa avslöjar också sina framtidsplaner.

– Jag ska flytta till Japan i januari i en månad med min kompis och då ska vi plugga hållbarhet. Det är bara 12 personer som kan gå programmet och det var massor som sökte, men jag och min rumskompis Chloé kom in båda två, säger Philippa.

Philippa avslöjar sanningen om uppbrottet från Harrison Chandon

Nyheten om utlandsstudierna kommer efter att Peg och Penny i förra veckans avsnitt av Pillowtalk säger att Philippa och pojkvännen Harrison Chandon har gjort slut.

När Philippa gästar podcasten bekräftar hon uppbrottet.

– Harrison gjorde slut med mig, säger Philippa.

Annons

Samtidigt säger 20-åringen att hon visste att det inte skulle vara de två för alltid.

– Jag visste alltid innerst inne att det här kommer inte vara den jag kommer gifta mig med, säger Philippa.

Hon berättar bland annat att dessa tankar började när Harrison träffade familjen Parnevik i Sverige.

– I början tänkte jag ”Oj, gud han är så pinsam, jag måste göra slut med honom innan han åker”, säger Philippa och fortsätter:

– Det var inte att jag skämdes, utan mer ”vad händer”?

Efter Sverigebesöket åkte det unga paret på en romantisk resa till Paris och då blev Philippa kär på nytt. Men deras veckovisa dejtkvällar blev färre och färre och till slut var det alltså Harrison som ändå tog steget till att gå skilda vägar.

Anledningen till hans beslut var att han är inne i en tuff period.

Annons

– Han är lite deppig. Han har inga pengar, hans pappa dog för typ ett år sedan, han vet inte riktigt vad han vill göra, säger Philippa Parnevik.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…