PH-Ewelina: "Kvinnor ska städa och tvätta åt sin man"

PH-Ewelina: "Kvinnor ska städa och tvätta åt sin man"

"Paradise hotel"-profilen Ewelina Ostrowska har bestämda synpunkter på manliga och kvinnliga könsroller.

Ewelina Ostrowska, 24, är en av årets deltagare i “Paradise hotel” och redan i första avsnittet berättar hon om sin bestämda syn på män och kvinnor.

– Kvinnor ska städa och tvätta, medan män ska vara ute och jobba, säger hon i programmet.

För Hänt berättar dokusåpadeltagaren att hon trivs i de traditionella könsrollerna och att hon tycker om hushållsarbete. Att det får henne att känna sig kvinnlig.

– Jag är väldigt gammalmodig som person och jag trivs väldigt bra med att kvinnan är kvinnan och mannen är mannen. Jag tycker att det är romantisk, jag känner mig kvinnlig i den rollen. Jag känner mig inte som kvinna om jag inte lagar mat, säger hon och fortsätter:

– Jag blir avslappnad när jag dammsuger, städar och lagar mat. Då kan jag fundera och få egentid. Och så tänker jag, att om jag gör det här för den här mannen så kommer han att ge mig tio gånger så mycket tillbaka.

LÄS MER: TV3:s hårda sexkontrakt med Smail Alihodzic

Ewelina Ostrowska menar att hon gärna servar sin man med hushållssysslorna om han är på jobbet en dag och hon är hemma. Då ser hon gärna till att maten står på bordet när han anländer.

– Om jag är hemma en dag så är det klart att det ska finnas mat på bordet när min man kommer hem från jobbet och är trött. Man får ge och ta. Det är en självklarhet för mig, det är så man gör i ett hem, säger hon och fortsätter:

– Man kan tro att jag fått det från mina föräldrar, men så är det inte. De är inte alls som jag. Min pappa är världens finaste människa, han har alltid städat och lagat mat. Så jag har absolut inte fått det från dem, de tycker inte alls som jag.

LÄS MER: Därför stoppar Adrian bröllopet med Jasse

“Paradise hotel”-profilen är dock beredd på att hennes åsikter kanske inte kommer att gå hem hos alla tittare, men att det är något hon inte har några problem med.

– Jag fattar att många kommer att vara mot mig och tänka “men gud vad dum och trög hon är”. Jag kommer nog få mycket hat från feminister för så fungerar det när man lever i Sverige.

FOTO: IBL, TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN