TV3:s hårda sexkontrakt med Smail: "Jag kan få böter"

TV3:s hårda sexkontrakt med Smail: "Jag kan få böter"

Smail Alihodzic tvingades skriva på ett hemligt sexkontrakt med TV3 inför årets säsong av "Paradise hotel".

Smail Alihodzic, 26, slog igenom i “Paradise hotel” 2014, där han vid flera tillfällen hade sex framför kamerorna. Bland annat hade han en uppmärksammad trekant tillsammans med Paulina “Paow” Danielsson, 22, och Saga Scott, 27, i dokusåpan. Efter programmet har tv-profilen inte hymlat med att han träffar många tjejer, gärna flera i veckan, och att han haft ett aktivt sexliv.

Inför inspelningarna av TV3:s webbtv-serie “Keep on Smailing”, där Smail Alihodzic låter de utslagna “Paradise hotel”-deltagarna tävla om att få komma tillbaka in på hotellet, har han därför tvingats skriva på ett hemligt sexkontakt med tv-kanalen. I kontraktet står det att Smail under inga omständigheter får dejta eller ha sex med någon av årets “PH”-deltagare.

– Det är en hel del snygga tjejer i den nya säsongen, men det står strikt i mitt kontrakt att jag inte får göra någonting med någon av dem. Jag har fått skriva under på det, säger Smail Alihodzic till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Saga Scott hotad: “Din hora, du är körd”

Vad exakt är det du inte får göra med dem?

– Jag får inte dejta dem eller ligga med dem. Jag får inte ens träffa dem privat, utan bara framför kamerorna, säger han.

Smail skrattar och fortsätter:

– Och jag tror definitivt att deltagarna har fått skriva på kontrakt att de inte får ligga med mig heller.

Vad skulle hända om du bröt mot kontraktet?

– Jag skulle antagligen få betala böter, säger Smail.

LÄS OCKSÅ: Smail Alihodzic utnyttjas av tjejerna

 

 

Smail, som befann sig nere i Mexiko i över en och en halv månad för inspelningarna, hittade dock andra lösningar för att tillfredsställa behoven ute i djungeln.

– Produktionen var ju också där. Och det stod definitivt inte i mitt kontrakt att jag inte fick ligga med dem… Produktionen är värre än deltagarna, det kan jag säga, säger Smail Alihodzic och skrattar.

“Paradise hotel” har premiär den 6 februari, klockan 22.00, på TV3.

“Keep on Smailing” får premiär senare under säsongen på Viafree.

FOTO: IBL, TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN