LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Smail utnyttjas av tjejerna: Folk tror det är tvärtom

19 jan, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Han blev känd som den sluge spelaren i Paradise Hotel 2014. Nu är Smail Alihodzic aktuell i en ny dejtingsåpa. Men denna gång är högsta vinsten inte pengar utan sann kärlek.
Annons

Att Smail Alihodzic, 26, kan “spela spelet” vet vi redan om. Frågan är om han kan hitta äkta kärlek. När han fick förfrågan om att delta i programmet “För känd för kärlek” fanns det ingen tvekan.

– Jag tackade ja till programmet på grund av att det lät som ett roligt koncept att försöka hitta kärleken på tv. säger Smail till Hänt.

Han fortsätter:

– Till skillnad från Paradise Hotel är det här ingen tävling och inga vinstpengar i grunden så jag har gått in helt utan list. Jag är mig själv 100 % och har ingen baktanke med nån. Jag har inte hållit tillbaka på någonting när det kommer till dejterna.

Men till skillnad från de forna kollegorna Kristian Täljeblad, 25, Robin Mos, 24, och Calle Åberg ,23, som också deltar i programmet, får tittarna inte se Smail på någon klassiskt dejt.

Annons

– Det kommer senare i programmet, avslöjar Smail.

Istället får man i första avsnittet följa med Smail till utestället Hipp i Malmö, en nattklubb han sedan i somras driver. Att han där fungerar som ett lockbete råder det ingen tvekan om – särskilt när det kommer till det motsatta könet.

– I programmet är jag framställd som någon slags Playboy eller Casanova. Men på ett kul sätt för jag framställs inte på ett grisigt sätt. Det är inte kränkande på något sätt mot någon. Jag var flörtig och hade många bollar i luften, men tjejerna var lika på, säger han om scenerna där tjejerna sliter och drar i honom.

Och i slutet av kvällen när klubben stänger lämnar Smail innestället tillsammans med sällskap. Men när kamerateamet anländer följande morgon ligger Smail ensam kvar på hotellrummet.

– Många tror att det är jag som utnyttjar tjejerna, men det är tvärtom – i slutändan är det jag som blir utnyttjad.

Smail är en riktig kvinnotjusare. Foto: TV3/Johnny Wohlin
Efter sin medverkan i Paradise Hotel har Smail utbildat sig till PT och driver idag hemsidan Last Push.

I samband med Paradise avslöjade Smail att han haft över 500 sexpartners, en siffra som med all sannolikhet ökat efter programmet. På frågan om antalet övergått till fyrsiffrigt vill Smail inte besvara.

Annons

– Jag har aldrig haft ett förhållande och därför heller inga förpliktelser.

Att inleda ett förhållande har det aldrig varit fråga om, något som han är väldigt tydlig med när han träffar nya tjejer.

– Känner mig inte redo och det har aldrig lockat mig. Jag är en kille som fortfarande leker runt och jag skulle inte placera mig som värsta svärmorsdrömmen eller som pojkvänsmaterial. Men jag vet att jag hade kunnat vara det. Men antagligen är jag inte det eftersom jag inte träffat någon än. Men en dag, när jag minst anar det, så kommer den där intressanta tjejen att stå där framför mig. Då är jag redo.

Återstår att se om någon av tjejerna i programmet lyckas få Smail på fall. Programmet sänds söndagar på Kanal 11 samt på Dplay.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons