Därför stoppar Adrian bröllopet med Jasse

Därför stoppar Adrian bröllopet med Jasse

"Paradise hotel"-paret Jasmine Gustafsson och Adrian Montin har inte riktigt kommit överens om framtidsplanerna.

Det var för drygt ett år sedan som “Paradise hotel”-deltagarna Jasmine Gustafsson, 23, och Adrian Montin, 24, blev ett par. Sedan dess har kärleken blomstrat och dokusåpaprofilerna har flyttat in i en gemensam lägenhet i Göteborg. Dessutom har de en Youtube-kanal tillsammans och i vår leder de Viafree-programmet “Studio Paradise” ihop.

Nu vill Jasmine Gustafsson ta nästa steg tillsammans med pojkvännen – och gifta sig.

– Jag planerar ju redan allt i mitt huvud med bröllop, men Adrian blir bara avskräckt. Jag har pikat honom massor och sagt “kolla på den här ringen”. Men vi är väldigt olika där. Jag vill gifta mig. Jag är inte kristen, det handlar bara om att jag vill symbolisera kärleken och ett bröllop är ett jättefint sätt att visa kärleken för alla runt omkring, säger Jasmine Gustafsson till Hänt och fortsätter:

– Jag vill att det ska hända inom ett par år. Och jag vill ha barn med. Det vill Adrian också.

LÄS OCKSÅ: Jasse: “Klarar inte av att se Adrian ha sex”

Adrian Montin är dock inte riktigt lika positivt inställd till bröllopsidén – tvärtom. Om han får bestämma kommer det nämligen aldrig att bli ett bröllop.

– Jag tror inte på giftemål. Alltså, vi kan skippa det ämnet helt. För mig är det helt onödigt. Ska jag betala 50 000 för en liten diamant som någon har fått gräva fram i Afrika och skicka till Sverige? Nej. Det är helt onödigt, säger han till Hänt och fortsätter:

– För samma pengar som man lägger på ett bröllop kan man köpa en lägenhet. Alltså, för de pengarna gör jag hellre något riktigt i livet i stället för att lägga dem på en fasad med ett bröllop där jag i 24 timmar ska visa mina vänner hur perfekt mitt liv är.

https://www.instagram.com/p/BPyDCIwA_tK/?taken-by=jasminegustafsson

Men trots att bröllopet uteblir, berättar Jasmine Gustafsson och Adrian Montin att de är kärare än någonsin. När Hänt träffar de pussas de friskt under intervjun.

– Vi kan vänta ett tag med nästa steg. Just nu vill vi fortsätta bygga våra karriärer och vårt förhållande tillsammans, säger Jasmine Gustafsson och fortsätter:

– Vi älskar varandra fruktansvärt mycket. Vi är lika kära som innan. Eller ännu kärare.

LÄS OCKSÅ: “Paradise hotel”-deltagarna är ett par

“Paradise hotel” har premiär den 6 februari på TV3. I samband med premiären börjar också “Studio Paradise” på Viafree.

FOTO: IBL, Privat

 

FRÅN FÖRSTASIDAN