LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Adrian Montin och Jasmine Gustafsson har en Paradise Hotel-romans

06 nov, 2015 
AvElisabeth Andersson
Ingen hade kanske gissat det här, men Adrian Montin och Jasmine Gustafsson från förra årets Paradise Hotel har fastnat för varandra.
Annons

Adrian Montin, 23 har en fling med Jasmine Gustafsson, 20, från förra årets Paradise Hotel. De träffades första gången i Magaluff i somras och började småflirta med varandra. Ingenting hände då, men nu är läget annorlunda.

– Ja, det är lite kärlek i luften mellan mig och Adrian. Men jag är inte kär än. Vi tar en dag i taget. Jag är ju även nybliven singel. Det här är fett otippat men vi tycker om att vara med varandra. Visst har jag lite fjärilar i magen, säger Jasmine till Aftonbladet.

https://instagram.com/p/9hCdnvLOY-/?taken-by=adrianmontin

Även Adrian håller med om att de trivs tillsammans.

– Vi ses och har kul i varandras sällskap. Vi har myst någon gång och sovit ihop. Hon är en ashärlig tjej som får mig att skratta. Jag vet inte om jag har fjärilar i magen men vi har snackat intensivt de senaste veckorna, säger han.

Nästa vecka åker Jasmine, som bor i Stockholm, ner till Göteborg för att träffa Adrian.

– Han spontanbokade faktiskt en tågbiljett till mig här om dagen utan att jag visste om det. Det var så gulligt, säger hon till Aftonbladet.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons