LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise Hotel-Jasse: "Jag klarar inte av att se Adrian ha sex"

19 apr, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
De levde båda singelliv i i två skilda dejtingsåpor för flera månader sen. Nu när äventyret visas på tv är eskapaderna inte lika roliga.
Annons

I somras, när forna “Paradise Hotel“-deltagarna Adrian Montin, 23, och Jasmine “Jasse” Gustafsson, 20, tackade ja till att medverka i två skilda dejtingprogram såg livet annorlunda ut.

Både Adrian och Jasse levde då två skilda singelliv, men är sedan två månader tillbaka ett par.

– Vi är med varandra nästan hela tiden. Jag är hos honom i Göteborg just nu, så man kan säga att vi är särbos, berättar Stockholmstjejen Jasse för Hänt.

https://www.instagram.com/p/BD34CHiB_un/?taken-by=jasminegustafsson

När paret träffades upptäckte Jasse att hon till sin natur är väldigt sotis av sig och bättre har det inte blivit av att se Adrian ha sex med andra tjejer i såpan “Cirkus Magaluf“.

– Jag är tvärsvartsjuk, han med så det är ju tyvärr där det krockar en del. Men vi kan bara tjafsa seriöst i högst en timme sen springer vi tillbaka till varandra. Vi är för lika ibland. Båda har sjukt starka karaktärer men det är även det som gör oss så starka och bra ihop också.

Annons

Men trots styrkan har det varit svårt att följa programmen.

– Det är ju inte det mest ultimata att titta på när ens nuvarande pojkvän fuckar ur i Magaluf. Vi tittade på första avsnittet men det slutade med att det blev fett stelt med tanke på täcket som guppade sönder redan i första programmet.

Dock är det inte bara Jasse som undviker tv:n just nu. Pojkvännen Adrian är inget fan av Ex on the beach, som Jasse medverkar i.

– Blir ju även jobbigt för honom att se mitt program eftersom jag sitter inlåst i ett hus med mitt ex. Så han vill inte se det heller. Som det ser ut just nu så lär det inte bli några fler dejtingprogram för vare sig Adrian eller mig, men om vi får göra något tillsammans så ja, kanske…

Huruvida det blir mer gupp under täcket eller inte får alltså framtiden utvisa.

https://www.instagram.com/p/BEWa0Gxh_rQ/?taken-by=jasminegustafsson

– Det enda viktiga är ju att han är med mig nu, tillägger hon för Hänt.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons