LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise Hotel-stjärnan hotar Ex on the Beach-profilen: "Du kommer behöva flyga..."

05 apr, 2016 
AvCharles Thulin
Adrian Montin försvarar sin flickvän Jasmine "Jasse" Gustafsson och går till attack mot hennes ex Jerry Rekonski, som nu syns i "Ex on the Beach".
Annons

Ett triangeldrama pågår just nu mellan två deltagare i “Paradise Hotel” och “Ex on the Beach“. “Paradise Hotel”-hunken Adrian Montin, 23, går till attack mot “Ex on the Beach”-profilen Jerry Rekonius, 26, och hotar honom på sin Instagram.

Sedan i höstas är Adrian tillsammans med Jasmine “Jasse” Gustafsson, 20, som var med i “Paradise Hotel”-säsongen 2014. Innan hon var med i realityserien var Jasse tillsammans med Jerry Rekonius i fyra år men hon var otrogen och de gjorde slut med varandra förra sommaren. I “Ex on the Beach” möttes ex-paret igen och Jasse och Jerry började bråka. Därefter bröt hon ihop och berättade att hon känt sig som en dålig flickvän.

– Jag och Jerry bodde ihop i tre och ett halvt år, han vet allt om mig. Men förhållandet slutade inte så jävla bra för jag var otrogen. Det kan bli lite för mycket. Jag tycker att det är tvärjobbigt, jag vill inte ha folk som vet allt om mig här inne, säger Jasse i programmet.

adrian-montin-jerry-rekonski-jasse-gustafsson1

Adrian Montin och Jerry Rekonski. Foto: Viasat/Kanal11

Efter dramat i “Ex on the Beach” försvarar Adrian Montin nu Jasse och går så långt att han hotar Jerry på sin Instagram.

“Om någon som heter jeff/jerry eller nåt sånt.. Ska ta energi från MITT förhållande för egen vinning och smutskasta min tjej offentligt. hoppas jag du dricker redbull ute i Sthlm för du kommer behöva flyga för så jag inte får tag i dig!!”, skriver han bland annat.

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons