PH-Ewelina har hittat kärleken efter sexsåpan: "Inte singel"

PH-Ewelina har hittat kärleken efter sexsåpan: "Inte singel"

"Paradise hotel"-profilen Ewelina Ostrowska avslöjar att hon träffat någon som får hjärtat att slå några extra slag...

Ewelina Ostrowska, 24, är en av deltagarna i årets “Paradise hotel”. Men eftersom dokusåpan spelades in i Mexiko för nästan ett år sedan, så har mycket hunnit hända på hemmaplan. Nu avslöjar profilen nämligen att hon träffat kärleken efter inspelningarna.

– Jag är inte singel. Jag har ett förhållande. Vi träffades via en vän på en housefestival. Vi bara kollade på varandra, sedan klickade vi skitbra. Efter det träffades vi en gång och sedan den dagen har det varit vi, säger hon.

LÄS MER: PH-Ewelina: “Kvinnor ska städa och tvätta åt sin man”

Att Ewelina Ostrowska samtidigt är med i en sexsåpa på TV3 har varit jobbigt för det nyblivna paret, men ingenting som förstört deras kärlek. I stället har de valt att titta på programmet tillsammans och göra det bästa av situationen.

– Det känns helt fantastiskt att han kan acceptera att jag är med där. Han tycker att det är lite jobbigt, men han accepterar det. Bara för att man är med i “Paradise” betyder det inte att man är en slampa eller dittan och dattan, säger Ewelina Ostrowska och fortsätter:

– Han stöttar mig i alla lägen och finns där för mig hela tiden. Vi kollar på “Paradise” tillsammans och flippar bort om det känns jobbigt för honom. Men det är ganska lugnt, jag ångrar ingenting jag gjorde. Jag gjorde ingenting som skämde ut mig.

Ewelina Ostrowska på Instagram.

Ewelina Ostrowska på Instagram.

På alla hjärtans dag la Ewelina också upp en kärleksfull bild, där hon överraskats av pojkvännen med inte mindre än 168 röda rosor.

“Jag hoppas alla har haft en underbar alla hjärtans dag. Själv fick jag den finaste överraskningen utav min man. 168 rosor sammanlagt, det är från dagen vi blev tillsammans! Denna mannen kan verkligen. Jag älskar dig till månen & tillbaka”, skriver dokusåpaprofilen och hashtaggar också bilden med orden #minmankan.

LÄS MER: TV3:s hårda sexkontrakt med “Paradise hotel”-deltagaren: “Kan få böter”

Foto: IBL, TV3

 

FRÅN FÖRSTASIDAN