Petra Medes återförening med expojkvännen Mattias

Han höll sig hela tiden i bakgrunden. Men mot slutet av kvällen på festen höll Petra Mede och Mattias Günther om varandra.

46-åriga Petra Medes stjärna lyser starkare och starkare för varje år. Den från början lite udda komikern har blommat ut till det tv-proffs hon är och har lett både Eurovisions 60-årsjubileum från England och i våras den internationella finalen som sändes från Stockholm.

Okej, Sverige behöver inte vinna varje år, men kan vi snälla ha Petra Mede som programledare i Eurovision varje år?”, löd en kommentar.

Då har det varit lite mer si och så med kärlekslivet för Petra. Hon var tillsammans med läkaren Mattias Günther, 38, i några år och de fick dottern Adeline, 3, tillsammans. Men så sprack förhållandet. Hon kommenterade uppbrottet kort i Expressen i våras:

– Det finns mycket i mig som… jag vill ha det på mitt sätt och jag är väldigt bunden vid mina vanor – och i ett förhållande måste man kompromissa. Det måste man göra!

Det låter som att hon är dålig på det. Men kanske har hon lärt sig något för när hennes favoritdesigner Lars Wallin nyligen hade vernissage för sin jubileumsutställning “Fashion Stories” på Artipelag på Värmdö bjöd hon på en överraskning.

Petra Mede med Mattias Günther på Lars Wallins utställning,

Hon anlände ensam och var lite av en huvudperson under kvällen vid sidan om Lars. Hennes maffiga rosa klänning som hon bar under Eurovision-finalen stod i centrum för utställningen och de fotograferades tillsammans. Men i kulisserna smög nämnde Mattias Günther och senare under kvällen så sammanstrålade exparet och tittade på klänningarna tillsammans. När Hänt ville ta en bild på dem smög de sig tätt intill och höll om varandra.

Men att de har hittat tillbaka till varandra igen ville hon inte erkänna.

– Nej, vi är väldigt goda vänner, sa hon och log.

Sen gick de vidare tillsammans och om vi inte hade frågat dem så hade vi varit övertygade om att de fortfarande var ett par…

LÄS OCKSÅ: För Petra Mede är heterosexuella män en gåta

Foto:  IBL, Hans Shimoda

SENASTE NYTT!