TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

För Petra Mede är heterosexuella män en gåta

15 sep, 2016 
AvCharles Thulin
"Jobbet störs av attraktion mellan kollegor av motsatt kön" menar Petra Mede.
Annons

I mars förra året separerade Petra Mede, 46, från läkaren Mattias Günther, 37. Tillsammans har de dottern Adeline, 3, men paret har alltid varit särbor. Sedan uppbrottet har den medieskygga Petra varit singel. Nu avslöjar komikern att hon har ett problem.

– Jag har aldrig riktigt förstått hur heterosexuella män egentligen fungerar, säger hon i “Framgångspodden“.

Hon gillar inte när romanser uppstår i skådis- och mediebranschen. Jobbet störs av attraktion mellan kollegor av motsatt kön.

– Ibland har man sett vissa män som behandlar vissa kvinnor annorlunda för att de är tända på dem. Det blir svårt att vara professionell med den personen.

Petra Mede säger som hon tycker och känner.
Petra Mede säger som hon tycker och känner.

Petra frotsätter:

– Jag lever i en utseendefixerad medievärlden värld. Och jag gör själv en grej av att jag tycker det är roligt att ha på mig galaklänningar. Men jag tycker det finns en problematik i att tjejers utseende bedöms mycket hårdare än mäns.

Annons

Ända sedan Petra var liten har hon föredragit att umgås med homosexuella män.

– Jag var blyg när det gällde killar. Sen började jag med balett och då träffade jag många killar som dansade. Utan att vara fördomsfull och för generaliserande kan jag ändå säga att det var många där som var gay och inte så intresserad av mig på ett sexuellt plan.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons