LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petra Mede bryter tystnaden efter sjukdomsbeskedet – första bilden

31 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Petra Mede
Ända sedan Petra Mede meddelade att hon tvingats att ställa in ett antal föreställningar av showen 50/50, har det varit tyst från henne.
Nu bryter hon tystnaden på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petra Medes hemlighet för barnen – frågan hon vägrar svara påBrand logo
Petra Medes hemlighet för barnen – frågan hon vägrar svara på

Petra Mede, 52, är en av våra mest älskade programledare, komiker och skådespelare. Hon har bland annat gjort succé som programledare för underhållningsprogrammet Let's Dance och i rollen som Katja i den omåttligt populära humorserien Bonusfamiljen.

Senast i raden av succér är hennes egna humorshow 50/50 som handlar om livet efter just 50. Föreställningen hade premiär i början av november på Scalateatern.

Petra Medes bakslag – tvingades ställa in

Några veckor innan jul gick Petra ut med den tråkiga nyheten att hon tvingades ställa in flera föreställningar av 50/50 som hon hade inplanerade innan jul. Detta på grund av en besvärande ryggskada som satte käppar i hjulet för hennes framträdande. På Instagram delar hon med sig av beskedet:

Annons

"Livet imiterar konsten. Jag är hemskt ledsen men pga problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul. Jag hoppas innerligt att ni har möjlighet att flytta fram biljetterna till februari. Då lovar jag vara extra rolig. Kram Petra", skrev hon då.

Petra har tidigare varit öppen om sin ryggproblematik. Hon har berättat att hon skadade ryggen som 20-åring, och sedan dess har smärtan följt henne genom livet.

– Smärtan var så omnipotent, det var bara panik, man kan inte ha så här ont, det är inte möjligt, ska det vara så här ont så går det inte att fortsätta, har Petra tidigare berättat i SVT:s Min Sanning.

Petra Mede bryter tystnaden efter sjukdomsbeskedet

Enda sedan Petra meddelade att hon var tvungen att ställa in ett antal föreställningar har det varit tyst från henne på sociala medier. Men nu bryter hon tystnaden på Instagram, efter ungefär två veckor av tystnad, när hon publicerar en bild på en av julklapparna hon fick. Under bilden skriver hon:

"Bästa julklappen!!! #fiskarkapellimedelpadochångeanland Stort tack Tobias Svanelid Urban Björstadius"

Petra fick alltså boken Fiskarkapell – i Medelpad och Ångermanland av journalistduon Tobias Svanelid och Urban Björstadius.

Om presenten är ett internskämt sinsemellan eller om Petra fått ett fiskarkapell eller om hon helt enkelt bara älskar fiskarkapell, förtäljer inte inlägget.

Hänt har sökt Petra Mede för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons