LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Jöbacks stora lycka med maken Oscar –
berättar om nya huset

03 sep, 2023 
Kärleken sprudlar för Peter Jöback och maken Oscar som varit ett par i snart 20 år.
Nu kan Peter bekräfta nästa lycka för paret!
”Nu har vi fått...”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Jöbacks stora glädje – berättar om framtidsplanernaBrand logo
Peter Jöbacks stora glädje – berättar om framtidsplanerna

Peter Jöback, 51, är en av Sveriges mest folkkära artister och med låtar som Stockholm inatt och Guldet blev till sand har han charmat svenska folket totalt. Men det är inte bara karriären som är en succé utan även privatlivet. Peter Jöback fann kärleken i Oscar Jöback för snart 20 år sedan och idag har de döttrarna Vega Lee, 10, och Iggy Lou, 9 tillsammans.

Peter Jöback avslöjar lyckan – berättar om nya huset

Peter är en fena på sociala medier och det är där hans följare får följa med i hans liv. Vi får ofta också se bilder på Oscar och deras fina boende och nyligen kunde Peter dela med sig av ett stort glädjebesked. Det är på Instagram som Peter har publicerat en bild på ett mindre, modernt hus.

”Nu har vi fått bygglov, snart börjar vår resa”, skriver han.

Men vad ska det bli i huset tro? Jo nämligen en musik-och träningsstudio.

”Vår fina musik och träningsstudio ”STUDIO J”, skriver Peter.

Screenshot Peter Jöbacks Instastory.

Därför visar inte Peter Jöback och Oscar upp barnen

Även om Peter delar med sig öppet på sociala medier och publicerar bilder på Oscar då och då. Så är det desto ovanligare att döttrarna fångas på bild – det har faktiskt aldrig hänt. Det är nämligen ett beslut som Peter och Oscar tagit tillsammans.

Annons

För paret har det alltid varit viktigt att hålla barnen utanför offentligheten tills de är tillräckligt gamla att ta beslutet själva om de vill synas på sina föräldrars sociala medier. Men tills dess vill Peter och Oscar att barnen ska få vara just barn, något som Peter tidigare förklarat för Hemmets journal:

– Kärleken som man känner till sina barn är så mäktig. Jag ser det som en gåva att få vara med och guida mina döttrar och ge dem bra förutsättningar inför framtiden. Mitt mål som pappa är att mina barn ska bli det bästa de kan utifrån sina egenskaper och ambitioner. Jag vill inte påverka dem i deras val. När tiden är mogen för dem att stå på egna ben hoppas jag att de är så starka och oberoende individer som möjligt, men att de samtidigt alltid vet att vi föräldrar finns där om de behöver oss.

FOTO: Caisa Rasmussen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons