LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Dalle om bråken med ex-frun: ”Hur fan vill du att jag ska vara?”

03 dec, 2023 
Folkkära skådespelaren Peter Dalle var tidigare gift med skådespelaren Gunnel Fred.
När Dalle gästar Hellenius hörna berättar han om bråken med ex-frun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Mikaela Lauren – floppen på invigningenBrand logo
Röda mattan med Mikaela Lauren – floppen på invigningen

Skådespelaren Peter Dalle har en framgångsrik karriär, han har varit med i flera succéfilmer och serier. Just nu är han högaktuell i rollen som Leffe i actionkomedin Ett sista race, som har biopremiär på juldagen.

Dalles kärleksliv har också varit väl omskrivet då han tidigare var gift med skådespelaren Gunnel Fred. Tillsammans fick de dottern Eira och höll ihop länge innan de gick skilda vägar.

Gunnel Fred om skilsmässan från Peter Dalle: ”Ett på- och av förhållande”

När Gunnel Fred var med i Stjärnorna på slottet 2017 berättade hon om uppbrottet, och har senare berättat för Expressen att folk inte förstod varken när de var ihop eller när de gjorde slut, för att de umgåtts som vänner också.

– Vi hade ett på- och av förhållande. Vi umgicks i många år, då folk tyckte att vi var ett par, men inte var ett kärlekspar. Vi bodde inte ihop egentligen, utan hade lägenheter väldigt nära varandra. Vi skilde oss mycket tidigare än vad folk har förstått, men fortsatte att umgås, ha middagar och så där. Vi trivdes bra tillsammans, har Gunnel Fred tidigare berättat.

Annons

Något som hon även konstaterade var att även om relationen tog slut efter en del bråk, så ångrar hon inget – just på grund av dottern Eira.

– Jag är inte ledsen för det, och vi har en underbar dotter. Det var väldigt bra att hans uppvaktning av mig till slut gav resultat.

Peter Dalle om bråken med ex-frun Gunnel Fred: ”Hur fan vill du att jag ska vara?”

Gunnel och Peters relation togs nyligen upp på nytt när Dalle gästade Hellenius hörna. Det är när Hellenius tar upp Dalles kända replik ”kåt glad och tacksam. från filmen Ogifta par – en film som skiljer sig. Då Peter förklarar hur den kom till.

– Jag har barn tillsammans med Gunnel Fred vi bråkade någon gång hemma då och då i mitt kök, då skrek hon ”hur fan vill du att jag ska vara för att du ska bli nöjd?”, berättar han.

– Vad sägs om att pröva vara kåt glad och tacksam?, då skrattade hon. Det är den enda gången jag har kunnat skämta mig ur ett gräl med Gunnel.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, Cecilia Liljeton/TT

Annons