LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peter Dalles okända förflutna med Lena Endre – orden om första mötet

17 sep, 2023 
LENA ENDRE, PETER DALLE
Peter Dalle och Lena Endre träffades för massa år sedan.
Nu berättar Peter om första intrycket som var ganska intressant minst sagt.
– Nej men det var ju så knasigt och kul, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Renée Nyberg, 56, är en av Sveriges mest folkkära programledare och i höst får vi se henne i TV4 där hon just nu är aktuell med en ny säsong av Vilket liv! I veckans avsnitt har det blivit dags att uppmärksamma Lena Endre, 68.

Under Lenas kväll får hon massa fina hyllningar från andra storstjärnor såsom Mikael Persbrandt, 59, Johan Ulveson, 69, Peter Dalle, 66, och Rolf Lassgård, 68, som alla arbetat med henne i mängder av produktioner.

Det som är det roliga med programmet Vilket liv! är att man får veta massa saker om hur kändisarna egentligen lärde känna varandra.

Peter Dalle om första mötet med Lena Endre

När Lena och Peter Dalle lärde känna varandra var det var minst sagt speciellt.

I programmet får han frågan från Renée om hur han upptäckte Lena.

Annons

– När upptäckte du Lena?, frågar Renée.

– Om jag minns det rätt tror jag att det första som jag såg, som jag reagerade på var... När man kommer in som ettorna gjorde alltid i ett spex, då tror jag att du och Gunilla Röör gjorde ett nummer där ni var nakna och sedan insprayade med raklödder. Och så var det en cellist va, om satt och spelade? Och så kom ni in och så dansade ni tills det här löddret började falla bort, säger Peter Dalle och tillägger:

– Då tänkte jag; henne ska jag jobba med!

Hela Oscarsteatern började skratta och Peter kände direkt att han måste förklara sig:

– Nej men det var ju så knasigt och kul nummer, så då tänkte jag att de där två tjejerna ska man ju jobba med på något sätt.

Okända kyssen mellan Renée Nyberg och Mikael Persbrandt

Men det här var inte det enda som blev en snackis under kvällen. Mikael Persbrandt och Renée kom nämligen på tal vid flera tillfällen. Det hela började med att Renée frågade Lena hur hon handskas med alla stora manliga egon hon arbetat med.

– Det vet ju du för du träffade mig på en brygga på Ingarö för 25 år sedan, avbröt Mikael då och Renée blev snabbt generad.

– Då frågade jag faktiskt Micke hur det går till med en filmkyss och om man verkligen kysser varandra på riktigt. Det visade det sig att ja det gör man... för det visade Micke att det gör man. Sedan dess har vi inte setts så mycket, förklarar Renée.

FOTO: TV4, Anders Wiklund/TT

Annons