Pernillas lyxknep: Vattnar med champagne – för 13 000 kronor

Pernilla Wahlgren vaskar inte skumpa på krogen – men däremot vattnar hon gärna gräsmattan med champagne värd 13 000 kronor...

Det var när Pernilla Wahlgren, 49, firade sin 40-årsdag som hon fick en enorm flaska champagne i present av sitt dåvarande skivbolag och av vännen Charlotte Perrelli, 42. Men flaskan, som kostar cirka 13 000 kronor, blev därefter stående i flera år och när Pernilla Wahlgren väl bestämde sig för att öppna den förra året var innehållet inte riktigt som det skulle längre.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Jag har haft ångest över den här fantastiska Taittinger-flaskan. När jag öppnade den efter X antal år hade den liksom redan gått. Det fanns ingen kolsyra eller bubbel kvar i den, säger hon i ett avsnitt av “Wahlgrens värld”.

Men i stället för att bara slänga den dyrbara flaskan, som innehåller 15 liter champagne, hittar sångerskan snabbt ett helt nytt användningsområde för skumpan. Ute på gräsmattan har hon nämligen en torr fläck, där gräset aldrig riktigt växer eller blir grönt, och i programmet väljer Pernilla Wahlgren att använda champagnen för att vattna med.

– Vi kan vattna med den här, så vaskar jag den. Jag kanske skulle ringa Micke Bindefeld och fråga om det är bra med alkohol på gräsmattor. Vem vet, det kanske kommer att växa som sjutton?, säger hon i programmet.

När mamma  Christina Schollin, 79, kommer förbi och ser vad dottern håller på med, får hon en chock.

– Ska du vattna gräset med champagne?! utbrister hon.

– Ja, då kan man använda de här dyra dropparna till något vettigt istället, säger Pernilla Wahlgren och skrattar.

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. 

Med fyra barn är det full fart och nu har on köpt hus i Spanien.

Huset är rosa och har en enorm terass. 

Det gick inte att ta miste på glädjen över nycklarna till huset.

Pernillas föräldrar har ett hus i Spanien och i ett avsnitt av Wahlgrens värld insg de att Pernilla och Chrisitna gjort exakt likadant på sina utvik. 

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 på torsdagar på Kanal 5 och Dplay. 

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: Kanal 5

SENASTE NYTT!