Idol 2023 marknadsföring banner

Pernillas ilska efter bråket med Niclas Wahlgren – så är relationen idag

24 apr, 2022 
Niclas Wahlgren och Pernilla Wahlgren.
De kända syskonen Pernilla och Niclas Wahlgren har en nära och fin relation till varandra.
Men i senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu om ett bråk med brodern som eskalerade.
Läs allt här!
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, och hennes bror radioprofilen Niclas Wahlgren, 56, har båda levt ett liv i rampljuset från tidig ålder.

I början på 2000-talet hade de det populära barnprogrammet Nicke & Nilla tillsammans. Syskonen spelade versioner av sig själva och gjorde massvis av härliga upptåg med målgruppen barn i fokus.

Men hur är relationen idag? Om vi spolar fram cirka tjugo år i tiden.

Pernillas och Niclas Wahlgrens relation – därför vill brodern inte vara med i Wahlgrens värld

Syskonen återförenades i tv-rutan år 2020 när Niclas gjorde entré i realityserien Wahlgrens värld, som skildrar Pernillas vardag och familjeliv.

Realityserien hade premiär år 2016, men Niclas avböjde länge från att medverka över huvudtaget. I en intervju med Aftonbladet har han dock tidigare berättat att samtliga syskon umgås mycket utanför kamerorna.

Annons

– Finns det någon som står mig närmast i livet så är det min syrra. Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker, sa han till tidningen då.

Men nu berättar Pernilla alltså om bråken med brodern. Bråken som eskalerade. Det gör hon i ett avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam, 56.

Pernilla och Niclas hade båda tröjor med ett stort emblem av bokstaven ”N” i tv-programmet Nicke & Nilla. Coolt!
Pernilla och Niclas hade båda tröjor med ett stort emblem av bokstaven ”N” i tv-programmet Nicke & Nilla. Coolt!

Pernillas bråk med Niclas Wahlgren – berättar om ilskan: “Jag slog..”

Avsnittet börjar lida mot sitt slut och Sofia frågar således Pernilla om hon har något önskemål på en låt att avsluta med. Efter ett vagt svar från Pernilla berättar Sofia om något hon precis har läst.

Annons

Bandet Oasis, bestående av bröderna Noel Gallagher, 54, och Liam Gallagher, 49, splittrades år 2009 efter en konsert i Paris där de bråkade så mycket att Liam slog sönder Noels gitarr, en röd Gibson.

Sofia har då läst att denna gitarren nu har restaurerats och ska auktioneras ut. Därför tycker hon att det vore passande att spela en låt av just Oasis för att avsluta poddstunden.

Då berättar Pernilla om bråket mellan henne och en av hennes bröder.

– Ja, jag kan faktiskt säga att jag slog en gitarr i huvudet på min brorsa Niclas när jag var liten, när vi var små och vi bråkade. Han retade mig. Han var ju bäst på att provocera och reta mig. Så jag slog gitarren i huvudet på honom faktiskt, säger hon.

Kort därefter lägger hon till:

– Synd att man inte sparat den då, då hade man ju kunnat sälja den för massa pengar!

FOTO: TV4, discovery+

Annons