Pernilla Wahlgrens avslöjande om sexlivet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens avslöjande om sexlivet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har nu varit tillsammans i över ett år.
I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam avslöjar Pernilla en smaskig detalj om parets sexliv.
Läs allt här!

Realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, har tillbringat stora delar av sommaren nere i Spanien tillsammans med pojkvännen Christian Bauer, 56. Paret har huserat i det nyinköpta lyxhuset i Marbella. De har bjudit över familj och vänner till villan, som Pernilla valt att kalla Casa Piña.

Nu är Pernilla tillbaka i Sverige. Under helgen har hon varit tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56, som hon även driver en podden Wahlgren & Wistam med.

I det senaste avsnittet av podden bjussar Pernilla en spännande detalj om sexlivet med pojkvännen Christian. Vad då?

Pernillas semester med Christian: ”Totalt nyförälskad”

Innan Pernilla träffade Christian var hon singel i hela 13 år, men allt förändrades efter att hennes vännina Fanny Lagerwall parade ihop henne med Christian.

Pernilla tackade först nej till dejten men till slut slut lyckades Fanny övertala henne. Tur var väl det!

Nu har paret varit tillsammans i drygt ett år och i ett tidigare poddavsnitt av har Pernilla berättat att sommaren ihop i Spanien bara gjorde henne mer förälskad i pojkvännen.

– Det är så mysigt att vara här med Christian. Vi har bara varit tillsammans i ett år men jag är totalt nyförälskad. Det är så himla härligt att det känns så otroligt bra. Sen blir ju det här också en speciell plats för oss eftersom det var när jag tog ner honom hit som det verkligen landade, berättade hon då.

Pernillas senaste smaskiga avslöjande om förhållandet med kärleken, bekräftar det i allra högsta grad!

Pernillas avslöjande om sexlivet med Christian Bauer

I det senaste avsnittet av vännernas podcast Wahlgren & Wistam berättar Sofia Wistam om alla de internationella kalenderdagar som har passerat sedan de senast träffades. Hon förklarar för Pernilla att det var den internationella ”orgasmdagen” ägde rum den 8 augusti.

– Firade du den Pernilla?, frågar Sofia.

– Halleluja, nej det firade jag inte. Det borde jag göra, kan jag säga, det liv jag lever nu, skrattar Pernilla och för samtalet in på detaljer om sexlivet med Christian. Hon fortsätter:

– Sen säger jag inte mer... men jag firar den [orgasmdagen reds. anm.] varje dag, så att säga.

I det liv hon lever nu, med Christian, firar hon alltså orgasmdagen varje dag. Ja, det går att utläsa en hel del mellan raderna där. Vi kan bara lyfta på hatten och gratulera både Pernilla och Christian!

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN