LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Walhgren reagerar på att Christian Bauer rakat av sig skägget

31 jul, 2023 
Moa Risberg
Pernilla Walhgrens ord om sambon Christian Bauer.
Nu talar Pernilla Wahlgren ut om den stora förändringen i relationen.
Sambon Christians nya utseende väckte starke reaktioner hos henne.
”Jag satt och höll för ögonen och bara nej nej nej” säger Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsenBrand logo
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

Pernilla Wahlgren, 55, gör i sommar sin premiär som allsångsledare i det folkkära programmet Allsång på Skansen på SVT.

I programmet gästas hon av flera folkkära ansikten som tillsammans med Pernilla sjunger allsång tillsammans med den folktäta publiken och svenska folket som sitter bänkade hemma framför tv:n.

Årets program av Allsång på Skansen gästas av artister som bland annat Eurovison vinnaren Loreen, dansbandet Lasse Stefanz, världsstjärnan Zara Larsson och den före detta allsångsledaren Måns Zelmerlöw.

Pernilla talar ut om fästmannen Bauers utseende förändring

Pernilla är utöver sitt sommarjobb som allsångsledare på Skansenscenen även aktuell med sin succé podd, som hon har tillsammans med vännen och programledaren Sofia Wistam, 57.

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam, pratar de två vännerna om Pernillas fästman och sambo Christian Bauer, 57. I avsnittet berättar Pernilla choken efter sambons senaste förändring i utseendet som fick henne att reagera.

Annons

– Så kommer Christian hem här om dagen och då har han varit, för han sa att jag ska in och klippa mig och kommer hem utan skägg. Jag fick panik, du vet jag kunde inte titta på honom, jag satt och höll för ögonen och bara nej nej nej, för han blev en helt annan, säger Pernilla.

Hon tillägger och berättar.

– Det blev liksom inte den Christian jag är tillsammans med, den Christian jag känner. Jag har aldrig sett en Christian utan skägg och det blev jätte jätte konstigt, säger hon.

Blev inte imponerad av sambons förändring

Pernilla och Christian offentliggjorde sitt förhållande 2021 och i vintras gick sambon Christian ner på knä och frågade om allsångsledarens hand.

Efter att Pernilla sa ja till förlovningen, har kärleken fortsatt att spira mellan de nykära turturduvorna som går i bröllopsplaner.

Nu riktar hon kritik till fästmannens utseende efter förändringen.

– Jag var inte jätteövertygad, säger Pernilla.

Annons

Var på väninnan Sofia Wistam tillägger.

– Det lilla skägg som han har haft växer ju ut på en vecka, så du behöver inte älta det så länge, säger Sofia.

– Gud nej, det är inte så att jag är knäckt men jag kan ha sagt till honom att du se till att det där skägget växer ut, du behöver inte fortsätta med din nya look och han såg inte yngre ut i det, säger Pernilla.

Hon avslutar och tillägger en sista kommentar om sambon.

– Han tappade sin manlighet, asså han ser såhär manlig och härlig ut med skägg och nu lite mindre manlig och lite mindre härlig, säger hon.

FOTO: Youtube

Annons