Pernilla Wahlgrens ursäkt till Charlotte Perrelli efter tilltaget

Pernilla Wahlgrens ursäkt till Charlotte Perrelli – efter tilltaget
Charlotte Perrelli böjd sina vänner på middag i helgen, och Pernilla Wahlgren var en i sällskapet.
Efter tillställningen ber nu Pernilla om ursäkt.
Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever sitt liv på Lidingö tillsammans med de gemensamma barnen Alvin och Adrian, och Charlottes söner Alessio och Angelo, och Anders dotter Isabella.

Och nog är det ett lyckligt familjeliv. I våras kunde vi se kärleken spira mellan makarna i TV4-programmet Tillsammans med Strömstedts, och efter sin medverkan möttes de av en enorm kärlek och värme av tittarna.

Annons

Är inte överförtjust i dessa kändisprogram men oj jag blev så tagen och imponerad av er. Tvingade även min man att titta, han blev så berörd av Anders. I nöd & lust! All kärlek på er fortsatta färd tillsammans”, skrev en och annan annan skrev:

Annons

Ett otroligt fint och starkt avsnitt. Enormt fint.

Pernillas ord till Charlotte

Charlotte har inte bara tur i kärlek, utan också i vänskap!

I helgen hade Charlotte Perrelli flera vänner över på besök, och i skaran tjejkompisar ser vi kända ansikten som Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren.

Charlotte har delat med sig av bilder från kvällen, och där ser man glada gäster, och den goda maten som Charlotte bjöd på under kvällen.

Tack tjejer för en otroligt trevlig kväll!! Love you”, skriver Charlotte i inlägget.

Annons

Pernilla Wahlgren passar då på att tacka för kvällen.

Alltså tack för världens trevligaste kväll!!! Så mycket god mat och härliga samtal”, skriver Pernilla och passar samtidigt på att be om ursäkt till kvällens värd:

Förlåt för att vi aldrig gick hem…!” .

Pernilla är inte den enda som tackat för kvällen, bland kommentarerna skriver även Hanna Hedlund varmt.

Tack underbara du för en fantastisk kväll och natt.. så ljuvligt gott och roligaste kvällen på länge”, skriver Hanna Hedlund.

Annons

Charlotte har berättat mer om kvällen i ett inlägg på sin blogg.

Många månader sedan vi hade en middag. Fast vi träffas nästan varje dag. Tjejerna i padelgrupen. 6 tjejer kom hem till mig och så bjöd jag på middag. Otroligt härligt!!”, skriver hon.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…