Pernilla Wahlgrens ånger – efter åren med Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgrens ånger – efter åren med Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har bråkat en hel del genom åren.
I podcasten "Wahlgren & Wistam" pratar sångaren nu om de svåra stunderna och vad hon ångrar mest från den tiden.
– Mitt största misstag, berättar hon.
Annons

I Pernilla Wahlgren och Sofia Wistams podcast Wahlgren & Wistam pratar vännerna om allt mellan himmel och jord, och då de båda har fyra barn och handskas med allt vad det innebär halkar de ofta in på svårigheten med att vara en bra förälder. I det senaste avsnittet pratar de nu om hur det är att vara förälder till en tonåring, och efter att de båda har gråtit en skvätt berättar Pernilla om hennes stora ånger när det kommer till hur hon under åren har bemött Bianca när hon varit utåtagerande.

“Man blir så ledsen”

Det är när Pernilla läser upp ett brev från en läsare som vännerna glider in på samtalsämnet. Läsaren som skrivit brevet berättar hur hon aldrig har känt sig älskad av hennes föräldrar, och hennes ord berör både Pernilla och Sofia.

Annons

– Hennes föräldrar älskar henne absolut säkert, men det är lite svårt att kommunicera och nå fram ibland. Och det blir lätt att man bara tjatar och bråkar fast man vill väl, säger Sofia om brevet.

Annons

Och Pernilla är snabb med att fylla i.

– Jag vet att jag och Bianca verkligen har haft den relation, att hon kan tycka att jag inte lyssnade på henne eller förstod henne. Och hon har ju till och med sagt att hon inte känner sig älskad, vilket för mig är helt.. Du vet, man blir ju så ledsen att man bara “men vad säger du?”, berättar hon.

Pernilla om den stora ångern

Samtalet leder till att Sofia läser upp en text från en tonårstjej. I texten ger hon tre tips till tonårsföräldrar och trycker bland annat på att man som förälder inte ska ta det barnet säger bokstavligt alla gånger, och inte heller skrika tillbaka när de själva skriker. Och där känner sig Pernilla träffad.

– Det var mitt största misstag med Bianca. Hon var ju väldigt utåtagerande och provocerande. Hon älskade att provocera mig och visste precis vad hon skulle trycka på för knappar och säga för elaka saker som verkligen gjorde ont. Och jag önskar så att jag inte hade tagit åt mig eller bli galen tillbaka eller gå ner på hennes nivå, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Att man bara går därifrån och bara “vet du vad? Lugna ner dig nu, vi tar det där sen”. Men just då säger man ju att “hur kan du hata mig? Jag som gör allt för dig. Jag finns för dig hela tiden och så säger du att jag är värdelös”, säger hon.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…