TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernillas Wahlgrens starka känslor efter beslutet för 15-åriga sonen

15 maj, 2022 
Ebba S. Dahlman
Pernilla Wahlgren med yngsta sonen Theodor Wahlgren.
I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om yngsta sonen Theo Wahlgrens sommarplaner.
Men någonting under samtalet framkallar starka känslor hos mamma Pernilla.
Läs allt här!
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"Brand logo
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Realityprofilen, programledaren och artisten Pernilla Wahlgren, 54, har fyra barn med två olika pappor. Tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso, 56, har hon Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24.

De tre äldsta barnen står i rampljuset på olika sätt med blomstrande karriärer. Men den yngsta sonen Theo Wahlgren, 15, är lite mindre känd än sina äldre syskon.

Men i senaste avsnittet av Pernillas podcast Wahlgren & Wistam pratar hon och vännen Sofia Wistam, 56, om en kommande händelse med sonen Theo. En händelse som Pernilla bävar lite inför... Varför då?

Därför vill inte Theo Wahlgren vara med i realityserien Wahlgrens värld längre

Pernilla har tidigare berättat om hur yngsta sonen kan tycka att hennes kändisskap är lite jobbigt ibland. Något som också förklarar varför sonen inte står i centrum lika mycket som de äldre barnen.

Annons

– Han vill ju inte att jag ska ha med mig kamerateam och sådana grejer, sade Pernilla i en intervju i tv-programmet Hellenius hörna år 2019.

Förra sommaren uttalade sig även systern Bianca om Theos beslut att inte stå i rampljuset. I en vlogg svarade hon på frågan om varför Theo knappt syns i Wahlgrens värld.

– Det är för att han är fjorton år och han är inne i en period i livet , jag minns den perioden i livet, då man inte vill vara känd i skolan som ett kändisbarn. Man vill vara en egen person och skapa sin egna identitet, sade Bianca då.

– Ibland vill han vara med och ibland vill han inte alls, inflikade Pernilla som satt bredvid dottern i videon.

Pernillas starka känslor efter beslutet för 15-åriga sonen: ”Kommer gråta ihjäl mig”

Så vad har då den femtonåriga sonen för planer framåt? Jo, det berättar Pernilla i det senaste avsnittet i podcasten Wahlgren & Wistam.

Annons

Sofia inleder samtalet med att fråga om Pernillas sommarplaner. Mer specifitk om hon ska på något studentfirande. Det ska hon inte meddelar Pernilla och säger sedan:

– Däremot ska Theo konfirmeras i sommar. Vi pratade ju om det för Texas skulle ju vara lärare först, men... då pratade jag med Kristin Kaspersen, och då visade det sig att hennes son Leon ska vara lägerledare. Så det är ju skitkul. Gulligt!

Pernilla blir blödig bara av samtalet kring Theos stundande konfirmation.

– Jag kommer gråta ihjäl mig om jag ska se Theo stå där i en sån här liten nattsärk och äta oblat eller vad det är och bli kristen på kuppen. Jag dör vad gulligt, konstaterar hon.

Avslutningsvis säger Pernilla att hon är övertygad om att sonen har en jätterolig upplevelse framför sig med allt vad konfirmationen innebär.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons