Därför är inte Theo Wahlgren med i Wahlgrens värld

Theo och familjen.

Wahlgrens värld låter tv-tittarna få en inblick i familjen Wahlgren/Ingrossos liv.
Men man får inte se lika mycket av alla familjemedlemmar. Nu berättar Bianca Ingrosso varför lillebror Theo Wahlgren inte vill medverka.

Tv-profilen och artisten Pernilla Wahlgren har fullt upp med sina jobb men hon är även mamma till fyra barn som har har tillsammans med två olika pappor.

Tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso har hon barnen Oliver, Bianca, och Benjamin.

Pernilla och Emilio gick skilda vägar i början på tidigt 2000-tal och senare fann hon kärleken hos Joachim Lennholm, som hon fick sonen Theo Wahlgren med.

Theo som bara är fjorton år har uttryckt till sin mamma att han kan tycka kändisskapet är jobbigt ibland, vilket Pernilla berättat om i Hellenius hörna. Speciellt när det gäller hans fotbollsträning.

– Han vill ju inte att jag ska ha med mig kamerateam och sådana grejer.

Hon berättade då att han blivit mer privat de senaste åren.

– Men nu… Man märker. I den här ålder då vill man inte att det ska vara lika mycket fokus och han vill inte bli igenkänd och så där.

DÖDSFALL Kishti Tomitas stora sorg bakom kulisserna

Bianca Ingrossos ord om Theos privatliv

Nu är det dags för Bianca att uttala sig om Theos beslut. Det är i hennes senaste vlogg som hon svarar på frågan varför Theo knappt syns i Wahlgrens värld. Bredvid sig har hon mamma Pernilla som även hon flikar in ett svar.

– Det är för att han är fjorton år och han är inne i en period i livet , jag minns den perioden i livet, då man inte vill va känd i skolan som ett kändisbarn. Man vill vara en egen person och skapa sin egna identitet.

– Ibland vill han vara med och ibland vill han inte alls, säger Pernilla och tillägger:

– Han vill oftast inte vara med på min blogg eller instagram.

Theo Wahlgrens anonyma Instagram

De pratar vidare om Theos beslut:

– Han har tagit bort alla bilder på Instagram och han har ingen profilbild och han vill vara så anonym som möjligt, säger Bianca.

– Vi frågar alltid honom innan vi lägger ut en bild på honom, tillägger Pernilla.

Senaste nytt