Pernilla Wahlgrens spontana lyxköp – efter succén med Masked singer

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har den senaste tiden levererat succé efter succé. Nu firar hon de stora framgångarna med att köpa en riktigt lyxig present till sig själv.
Ibland måste man bara fira livet, helt enkelt”, skriver hon.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära profiler och har ständigt nya projekt på gång. Den senaste tiden har hon varit aktuell i både Melodifestivalen, Wahlgrens värld och nu den nya succén Masked singer.

Programmet går ut på att juryn bestående av Pernilla, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Felix Herngren ska lista ut vilka kändisar det är som framför en sång på scen iklädda olika kostymer, och redan efter premiären kunde man man konstatera att det nya konceptet är en riktig succé.

Nu firar Pernilla framgångarna genom att köpa sig en riktig lyxpresent.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla om succén i Masked singer – sågs av över 2 miljoner tittare

Programmet hade premiär den 26e mars och hade då över två miljoner tittare. Dessutom har engagemanget på Masked Singers egna sociala plattformar varit rekordstort med över 40.000 gissningar på vilka som kan dölja sig bakom maskerna. På Pernillas blogg skriver hon om glädjen över den stora succén.

”Vi är sååå glada över det FANTASTISKA mottagande som Masked Singer har fått, sedan premiären i fredags! Att en TV-premiär lockar över två miljoner tittare är unikt. Och oj vad skoj med alla som gissar och frågar (jag säger såklart inget) och som längtar till nästa avsnitt , så att dom ska få fler ledtrådar….!”

LÄS MER: Linus Wahlgrens ord om stökiga tiden efter skilsmässan – familjekampen med Jessica: ”Svårt”

Hon fortsätter:

”Nu är ju Masked Singer inte MITT program, på något sätt. Men både jag , Bianca och Benjamin är såklart väldigt stolta och glada över att alla vår olika program på olika kanaler går så bra och är så omtyckta!”

Pernilla Wahlgrens lyxköp efter stora succén

När man har jobbat hårt får man unna sig och det var också precis det Pernilla gjorde. Efter att det fantastiska beskedet nådde henne bestämde hon sig nämligen för att fira rejält och unnade sig då en lyxpresent. På bloggen skriver hon om dagen:

”Efter världens roligaste möte med världens roligaste gäng. så blev jag hungrig, och firade vidare med en god KÖRV!”

Hon fortsätter:

”Och efter det mötte jag upp mina älskade vänner Emilia och Jennifer , och vi tog en tur på stan, som vi avlutade på CHANEL.”

I slutet av inlägget visar hon upp en bild när hon står med en Chanel-påse bredvid sina vänner. Och läser man mellan raderna verkar det inte bara blivit ett köp från tv-profilens sida.

”Ibland måste man bara fira livet, helt enkelt – med en väska – eller två….!”, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot TV4:s Nyhetsmorgon – efter blodiga upptäckten

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar efter röstningsbluffen i Masked singer

Senaste nytt